Ronaldinio: 24 ώρες στην Ελλάδα για τον μάγο της μπάλας. Διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο !

  • 03/06/2017 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ronaldinio: 24 ώρες στην Ελλάδα για τον μάγο της μπάλας. Διασκέδασε στον Αντώνη Ρέμο !

Ο Ροναλντίνιο ανήκει στην κατηγορία των παιχτών που έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η προσωπικότητά του είναι ιδιαίτερη. Ένα απλό παιδί, χαμογελαστό που αποφασίζει και επισκέπτεται την χώρα μας συχνά πυκνά τόσο για να περνάει τις διακοπές του όσο και να διασκεδάζει. Και η αιτία είναι ο Αντώνης Ρέμος. Τους συνδέει φιλία ετών μιας και ο Αντώνης ως φαν του παίχτη και ποδοσφαιρόφιλος τον έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σε πολλά παιχνίδια που έπαιζε. Ο " Ρόνι " λοιπόν βρέθηκε στο Fantasia το βράδυ της Παρασκευής και με την απλότητα του έδειξε πόσο ισχυρή προσωπικότητα είναι. Έβγαλε φωτογραφίες με τον κόσμο, χόρεψε, τραγούδησε, έπαιξε κρουστά, μπήκε στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου να τον συγχαρεί για το πρόγραμμά του και ήταν εντυπωσιασμένος απο την αγάπη και την στήριξη που έχει απο τους Έλληνες. Αγαπημένα κομμάτια του Ροναλντίνιο το " Φεγγάρια Χάρτινα " , το " Εκατό φορές κομμάτια " και το " Είναι στιγμές " που έδειξε μάλιστα να τα γνωρίζει πολύ καλά. 

Βρέθηκα μέσα στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου λίγο μετά τις 03.30 και για 15 λεπτά μίλησαν τόσο για το σημερινό παιχνίδι του Champions League όσο και για τις μαγικές στιγμές του παρελθόντος. Μάλιστα μας χάρισαν και όμορφα καρέ αποκλειστικά για το Newspistol και αυτό είναι μεγάλη μας χαρά που σας το παρουσιάζουμε. Το μεγάλο αστέρι της μπάλας πέρασε 24 ώρες στην Ελλάδα και όπως είπε χαρακτηριστικά και αποκλειστικά στο Newspistol  " Τον Ρέμο τον αγαπώ και είναι το Νούμερο ένα στην Ελλάδα. H ζεστασιά που έχει αυτός ο λαός και η φιλοξενία σπανίζουν . Αυτές τις λίγες ώρες εδώ στην Αθήνα πέρασαν μοναδικά και πάντα φέυγω με ωραίες αναμνήσεις και θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη ΄Ρεμο για το μοναδικό βράδυ που πέρασα. Μου αφιέρωσε όλο το πρόγραμμα και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος πάνω απ όλα και πολύ καλός τραγουδιστής.  " !

Να προσθέσω οτι ανάμεσα στον κόσμο και το προσωπικό του μαγαζιού που θέλησε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον " Ρόνι " , ο άσος της μπάλας γνωρίστηκε και με την Κόρτνει Πάρκερ που χθες ήταν γκεστ στο πρόγραμμα του Fantasia με τον DJ Λάχανο που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με χορευτικά όπου ήταν άλλη μια έκπληξη του Αντώνη Ρέμου προς τον φίλο του ώστε η βραδιά να έχει και σάμπα ρυθμούς. Και ο Χρήστος Δάντης δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με τον Ροναλντίνιο και στο πρόγραμμα του έσπευσε να τον χαιρετήσει στο καναπέ που καθόταν ο μάγος της μπάλας με την παρέα του. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper