ΟΙΝΟΗ: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 19χρονο στρατιώτη

ΟΙΝΟΗ: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 19χρονο στρατιώτη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η έξοδος με άδεια δύο νεοσύλλεκτων στρατιωτών από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, αφού ο ένας έχασε τη ζωή του και ο δεύτερος βρέθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης 17 Αυγούστου, με θύμα έναν 19χρονο στρατιώτη, ο οποίος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στην κεντρική γραμμή Αθηνών - Οινόης - Χαλκίδας, λίγο πριν από τον Σταθμό Οινοφύτων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άτυχος 19χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στον Αυλώνα, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε ένα σημείο όπου υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή, ενώ περπατούσε παρέα με έναν άλλο στρατιώτη.

Εικάζεται ότι το θύμα φορούσε ακουστικά και άκουγε μουσική, με αποτέλεσμα να μην ακούσει τον θόρυβο από το τρένο που πλησίαζε, ούτε το ηχητικό σήμα της κόρνας, που πάτησε ο μηχανοδηγός.

Ο συνάδελφός του άκουσε το τρένο και πρόλαβε να απομακρυνθεί από την γραμμή πηδώντας στο πλάι, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά τραύματα και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Αντίθετα ο 19χρονος που παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία εγκωβίστηκε κάτω από τα σίδερα και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το άψυχο σώμα του.

Για τα τραγικό συμβάν εκδόθηκε ανακοίνωση από το ΓΕΣ, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Η αμαξοστοιχία παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του."


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper