Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων και οι σκόρερ

Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων και οι σκόρερ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-8-2017

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ .......................4-1

Προηγήθηκε ο Ελλήσποντος με κεφαλιά του Θανάση Κουσερή€Œ και στη συνέχεια έχασε πέναλτι (άουτ) ο Νικολάου. Ισοφάρισε ο Μιχαλάς για τον ΑΟΝΑ, αλλά με ευστοχο πέναλτι ο Γιάννης Λάμπρου έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα της Λαμψάκου που πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Μανώλη Φτούλη (εκτός απροόπτου νέα μεταγραφή του Ελλησπόντου) και τον Νικολάου.

ΔΡΟΣΙΑ-ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ........3-2

Με 3-0 προηγήθηκε ο ΑΠΚΟ€Œ στο ημιχρονο. Τα γκολ πέτυχαν ο Σωκρατης Ελευθερίου (2) και ο Χάρης Ελευθερίου που θα ενισχύσουν φέτος την ομάδα της Δροσιάς, όπως και ο Χρήστος Βαρσαμάς. Στο β' 45λεπτο ο Παναγιώτου και ο Σιαφτούλης σημείωσαν τα δυο γκολ του Ερμήλιου.

OΠΟΥΝΤΙΟΣ-ΛΗΛΑΣ ...............................0-0

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-8-2017

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.......................0-2

Το ματς ήταν στο 0-0 μέχρι το 75' που ο Γεωργίου (φωτό) άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ταυταρίδης πέτυχε το τελικό 0-2. Με την ομάδα της Χαλκίδας αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή Νιγηριανός Τζον Ακμπο.

ΚΟΣΚΙΝΑ-ΚΑΝΗΘΟΣ ...............................2-0

Ο πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας, Γιώργος Κοκκάλας πέτυχε το 1-0 στο 17' και στο τελευταίο λεπτό του ματς ο Χρήστος Παργιανός με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ....................0-0

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ...1-0

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο  Νίκος Τσαούσης (υπό μεταγραφή) στο 83'.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ....€Œ 2-4

Δυο φορές προηγήθηκε ο φιλοξενούμενος και ισοφαρίστηκε, αλλά στο τέλος πέτυχε δυο ακόμη γκολ ο Βατώντας€Œ και κέρδισε. Σκορερ ήταν ο Δημήτρης Χασάνδρας και ο Καραντακης για την ομάδα της Τριάδας και Γιαννουκάκος, Ματράκας (2), Κατσαούνης για τους νικητές.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ .......................2-2

Kι εδώ προηγήθηκε ο φιλοξενούμενος δυο φορές, αλλά και τις δύο ισοφάρισε από στημένα ο Βασίλης Τσαλιαγκός. Την πρώτη με φάουλ και τη δεύτερη με πέναλτι.

 


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper