Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για Γεωργιάδη - Γραμμέλη - Γκανάτσιου !

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για Γεωργιάδη - Γραμμέλη - Γκανάτσιου !

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρίσκει την Κατερίνα Καινούργιου να παίζει στα ίσα με τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Παρ’ όλα αυτά, από τις πρώτες μέρες της επιστροφής της στον τηλεοπτικό αέρα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων και κριτικής για διάφορους λόγους. Η ίδια απαντά για όλα, χωρίς περιστροφές, στα Αποκαλυπτικά.

Η κόντρα με τον Νίκο Γεωργιάδη για το εξώφυλλο

«Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου. Είπα ό,τι ήθελα να πω. Έγραψα στο Instagram πολύ περιληπτικά όσα ήθελα να γράψω. Από εκεί και πέρα ο κόσμος ξέρει και κρίνει και ο κόσμος καταλαβαίνει. Και με όσους από εσάς έχουμε συνεργαστεί και μου έχετε πάρει συνεντεύξεις, το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Μέχρι εκεί, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Η κριτική από την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δεν έχω αντιπάθειες με κανέναν. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, έχει πολύ ωραίο γραπτό λόγο, απλώς στο δικό μου πρόσωπο έχει μία εμμονή. Δέχομαι την επαγγελματική κριτική, δεν δέχομαι την προσωπική κριτική και μια γυναίκα να μειώνει τόσο πολύ την εξωτερική εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας. Εγώ από το σπίτι μου δεν τα έχω μάθει αυτά. Έχω ενοχληθεί με τη συγκεκριμένη τηλεκριτικό που το κάνει συνέχεια».

Πώς έφυγε η Ειρήνη Γκανιάτσου από την εκπομπή;

«Φυσικά και έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες η Ειρήνη Γκανιάτσου. Εννοείται! Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέμματα! Η Ειρήνη είχε αποφασίσει από την προηγούμενη σεζόν ότι δεν θα συνεργαζόμασταν, μαζί με τον Θέμη έκανε την κουβέντα. Από εκεί και πέρα, εκείνη ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που της προτείναμε. Τελικά, ενώ το ξεκίνησε είδε ότι δεν της ταιριάζει ή ότι δεν έκανε στον Θέμη και αποχώρησε».


«Το επαγγελματικό δεν έχει καμία σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. Το προσωπικό, όμως, είναι καθαρά προσωπικό. Όταν εγώ βάζω κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου και τους αγαπήσω και τους προσφέρω και τους βάλω μέσα στο σπίτι μου και την καρδιά μου και νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά, δεν μου φέρονται όπως έχω φερθεί εγώ ή όπως μου αρμόζει, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν εκτός. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανασυνεργαστώ. Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Δεν έχω εμμονές».«Είδαμε unfollow στο Instagram, γι’ αυτό σε ρωτάω», επισήμανε η δημοσιογράφος και η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε έξω από τα δόντια !

πηγή zappit.gr - Εκπομπή Αποκαλυπτικά 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper