Το διατροφικό πρόγραμμα της Ελένης Τσολάκη που την κρατάει σταθερή στα 55 κιλά!
Πρωινό: 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Δεκατιανό: 1 τοστ με μαύρο ψωμί, κασέρι και γαλοπούλα
Μεσημεριανό: Σαλάτα εποχής με ψητό κοτόπουλο.
*Ωστόσο, 1 φορά την εβδομάδα, τρώει μακαρόνια με πέστο βασιλικού, καθώς έχει αδυναμία στα ζυμαρικά.
Βραδινό: Σαλάτα εποχής με κοτόπουλο ψητό.
|
|
Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσεια> |