Γνωρίστε τον Jimmy K. έναν ταλαντούχο rapper από την Θεσσαλονίκη…

Γνωρίστε τον Jimmy K. έναν ταλαντούχο rapper από την Θεσσαλονίκη…

O 19χρονος ταλαντούχος rapper τραγουδιστής Jimmy K, γεννήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, με ωροσκόπο Τοξότη, που αποτελεί έναν πολύ δυνατό συνδυασμό και συγκεντρώνει δυνατά χαρακτηριστικά όπως δημιουργικότητα, ταλέντο και επιμονή…

Από τα 9 του χρόνια ξεκίνησε να παίζει ντράμς και κρουστά. Στα 12  μεχρι τα 14 πήγαινε στο Ωδειο Μελινα Μερκούρη στην Καλαμαριά και παρακολουθούσε μαθήματα πάνω στη μουσική. Από τα 15 του και μετά, άρχισε να του αρεσει το στοιχείο της Hip Hop / Rap μουσικής και ξεκίνησε να γράφει τα δικά του κομμάτια και να πειραματίζεται με προσωπικά του βιώματα σε αυτό το είδος μουσικής έκφρασης.

Ξεκίνησε να κάνει live μπροστά στους γονείς του, ύστερα μπροστά σε φίλους και γνωστούς και αργότερα μπροστά σε άγνωστο κοινό σε διάφορα clubs της πόλης, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Του αρέσει και παρακολουθεί καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής, όπως Lil Wayne, Nicki Minaj, 2 Pack, Kanye West και πολλούς άλλους. Ονειρό του είναι να τους δεί από κοντά σε κάποια απο τις εμφανίσεις τους στο εξωτερικό.

Έχοντας στόχο να κάνει κάτι ξεχωριστό και επαγγελματικό, ξεκίνησε να ψάχνει παραγωγούς του χώρου, πήγαινε σε studio, ηχογραφούσε διάφορες συνθέσεις του και demos και τα ανέβαζε στο κανάλι του στο Youtube.

Στόχος του είναι, να δημιουργήσει μια νέα εκδοχή ως rapper στον χώρο της Rap μουσικής, η οποία θα περιέχει στοιχεία ξεχωριστά από αυτά που γνωρίζουμε και τα οποία θα κάνουν το κοινό του να ταυτιστεί μαζι του και να πιστέψει στον εαυτό του.

Αυτό το διάστημα, βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συνεργαζόμενος με τον executive producer Παύλου Χριστοδούλου.

If you want it , you get it! Αυτό είναι το moto του… και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper