Γιώργος Παπαδόπουλος: " Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τα βρίσκει όλο και περισσότερο με τον εαυτό του " !

Γιώργος Παπαδόπουλος:  Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τα βρίσκει όλο και περισσότερο με τον εαυτό του  !

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της Ελληνικής δισκογραφίας!

Διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους επιλέγει να απασχολεί μόνο μέσα από την δουλειά του και κρίνοντας από το αποτέλεσμα αυτής το έχει καταφέρει σίγουρα!

Πιο κατασταλαγμένος και πιο σίγουρος από ποτέ δείχνει να έχει επαναπροσδιορίσει πρόσωπα και καταστάσεις και πλέον με γνώμονα την δική του αλήθεια δηλώνει παρόν στα μουσικά δρώμενα.

Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Το Χειρότερο σου Ψέμα» που κυκλοφορεί από την PanikRecordsκαι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αλλά και εν όψη της περιοδείας του ο επιτυχημένος δημιουργός και ερμηνευτής Γιώργος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με την αρχισυντάκτρια τουTralala.GR Σοφία Μπεκιάρη και της παραχώρησε μια συνέντευξη άκρως ενδιαφέρουσα!

Γιώργο μου καλησπέρα… την περίμενα αυτή τη συνέντευξη! Πώς είσαι;

Η αλήθεια είναι πως την περίμενα κι εγώ!!! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος, υγιής και κάνω όνειρα!!

Πολύ όμορφο αυτό που μου λες! Η υγεία είναι το σημαντικότερο όλων έτσι κι αλλιώς κι όταν την έχουμε μπορούμε να ονειρευόμαστε.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε σε μία περίοδο που τα πάντα γύρω μας προσπαθούν να μας κάνουν να μην ονειρευόμαστε, να μην ξυπνάμε νιώθοντας ωραία. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να τα ξεπερνάς! Όλα αυτά πηγάζουν από μέσα μας, δεν θα τα βρεις σε υλικά… είναι στιγμές, όλα στη ζωή είναι στιγμές.

Το πιστεύεις αυτό;

Σαφώς! Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με έναν φίλο για το τι είναι ευτυχία. Ευτυχία, του είπα, είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι. Μόνο αυτό! Δεν μπορείς να είσαι συνέχεια ευτυχισμένος, αλλά ούτε και μίζερος.

Πόσο εύκολο είναι να βρούμε μέσα μας αυτό που περιγράφεις, ώστε να μπορούμε και να το μεταδώσουμε;

Τελικά είναι πάρα πολύ εύκολο. Μεγαλώνουμε μαθαίνοντας να μην ψάχνουμε μέσα μας και καταλήγουμε να γερνάμε και να προσπαθούμε τότε να σκαλίσουμε βαθιά στην ψυχή μας. Το μυστικό είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου κι η ευτυχία σου να πηγάζει από μέσα προς τα έξω.

Νιώθω ότι έχω απέναντί μου έναν Γιώργο πιο κατασταλαγμένο και σίγουρο από ποτέ. Σωστά το περιγράφω;

Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τα βρίσκει όλο και περισσότερο με τον εαυτό του. Αυτό που παρατηρείς, δεν το έχω προσπαθήσει! Προέκυψε και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

πηγή tralala.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper