Ο Νικηφόρος στο Newspistol.gr : " Ο Πάνος είναι ακομπλεξάριστος και μου έδωσε χώρο χρόνο ήχο φώτα τα πάντα " !

Ο Νικηφόρος στο Newspistol.gr :  Ο Πάνος είναι ακομπλεξάριστος και μου έδωσε χώρο χρόνο ήχο φώτα τα πάντα  !

Ο Νικηφόρος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Posidonio στο πλευρό του Πάνου Κιάμου. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη πάντα στο πλευρό του Πάνου Κιάμου , ο αγαπημένος καλλιτέχνες  το Μ. Σάββατο επέστρεψε για 3η σεζόν στη σκηνή του Posidonio , όπου  ξεχώρισε  ερμηνεύοντας τις δικές του επιτυχίες και γεμάτος ενέργεια και παρουσίασε ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση για ξέφρενα βράδια. 


Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής , ο οποίος διανύει μια από τις πιο παραγωγικές  περιόδους της καριέρας του ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό μια σειρά εμφανίσεων στο πλαίσιο  της χειμερινής του περιοδείας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Αυστραλία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο. Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol. gr και δίνει απαντήσεις τόσο για την Eurovision όσο και τις εμπνεύσεις του να γράφει κομμάτια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους του... Το τελευταίο του single  «Ξέρω Τι Κάνω» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ως η νέα μεγάλη επιτυχία της σεζόν , μετράει ήδη πάνω από 3.250.000 views και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα και clubs της χώρας. Το επόμενο  single του Νικηφόρου θα κυκλοφορήσει περίπου στα τέλη Μαΐου και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κόσμου.

 

-  Νέα συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο και θέλω να μου πεις πως «έδεσε» αυτο το παρεάκι ;

Αρχικά κάναμε μια μαγική σεζόν 10 μηνών στο Ποσειδώνιο άκρως επιτυχημένη μέσα από την οποία είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω στον κόσμο που ερχόταν να μας δει.. κι αυτό επειδή ο Πάνος είναι ακομπλεξάριστος και μου έδωσε χώρο χρόνο ήχο φώτα τα πάντα! Γι’αυτό και τον ευχαριστώ γιατί είναι σπάνιο αυτό.. Συνεχίσαμε Θεσσαλονίκη όπου είχαμε  τεράστια επιτυχία! Στο μεταξύ έχουμε αποκτήσει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας, περνάμε χρόνο παρέα στη δουλειά , κάνουμε πλάκα , οπότε αφού όλο αυτό μας κάνει και περνάμε καλά και ανταποκρίνεται και ο κόσμος είπαμε να τι συνεχίσουμε!

 

- Πολλοί σε αποκαλούν ραδιοφωνικό καλλιτέχνη . Αυτό σε βρίσκει σύμφωνο ;

Δε το έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια.. μάλλον δε με έχουν ακούσει από κοντά. Ερωτικό καλλιτέχνη έχω συνηθίσει να με αποκαλούν , μάλλον λόγω του υποσχέσου που με στιγμάτισε και  αυτό μου αρέσει πολύ.. όμως γενικά δε θέλω να βάζω ούτε να μου βάζουν ταμπέλες.. μου αρκεί να ακούνε τα τραγούδια μου είτε στο ραδιόφωνο είτε στα κέντρα  που εμφανίζομαι.


- Πώς μπορείς να βάλεις στο ίδιο καλούπι σύνθεση και ερμηνεία και πού νομίζεις ότι τα καταφέρνεις καλύτερα;

Όταν έχεις την ευχέρεια να κάνεις και τα δύο αυτό είναι κάτι που σου βγαίνει φυσικά.. όμως νομίζω πως στην ερμηνεία τα καταφέρνω πολύ καλύτερα.. δεν γράφω ιδιέταιρα τα τελευταία χρόνια!

- Μπαλάντες , ρούμπες ή τσιφτετέλια προτιμάς για το δικό σου ρεπερτόριο;

Όπως σου είπα πριν δεν βάζω ταμπέλες! Αρκεί να μου αρέσει το τραγούδι και να νίωθω όμορφα όταν το τραγουδάω.


- Λένε οι καλά γνώστες της σύνθεσης ότι μια επιτυχία γράφεται μετά απο έναν τσακωμό ή χωρισμό. Εσύ συμφωνείς με αυτό;

Δεν ξέρω αν γράφεται επιτυχία ξέρω όμως πως προσωπικά μόνο όταν είμαι χωρισμένος μπορώ να γράψω αφού μόνο τότε έχω ανάγκη να εκφραστώ με αυτό τον τρόπο.. όταν είμαι καλά θα εκφράσω το συναίσθημα μου απευθείας στον άνθρωπο μου.

-  Σου έχουν ζητήσει να δώσεις κάποιο  κομμάτι και επειδή δεν ήταν το στυλ σου ο καλλιτέχνης ή τα ακούσματά του να πεις όχι ;

Όχι δε μου έχει συμβεί ποτε κάτι τέτοιο..

- Κεφάλαιο Eurovision : Σου αρέσουν τα κομμάτια της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα και τι πρόβλεψη κάνεις για την συμμετοχή τους ;

Αρχικά εύχομαι και στις δύο καλή επιτυχία! Η Eurovision είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που δεν είναι του μουσικού μου γούστου... όμως και τα δύο κομμάτια είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που συνηθίζουμε να ακούμε στο διαγωνισμό αυτό.. για αυτό και μου αρέσουν και πιστεύω ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχουν πιθανότητες να κάνουν επιτυχία εκτός διαγωνισμού σε πολλές χώρες.. προβλέψεις δε μπορώ να κάνω είμαι πραγματικά ακατάλληλος αφού δεν ξέρω καν τις άλλες συμμετοχές!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper