Νίκος Κοκλώνης : " Η νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε για μένα ένα επιπλέον στοίχημα, το It’s Show Time " !

Νίκος Κοκλώνης :  Η νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε για μένα ένα επιπλέον στοίχημα, το It’s Show Time  !

«Το πρώτο μου εξώφυλλο στο People έγινε λίγο πριν φύγουμε για Κούβα με την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Μάνο Γαβρά. Εκεί συναντήσαμε τον Κωστή Μαραβέγια και ομολογώ πως ήταν από τις ωραιότερες στιγμές που έχω περάσει στο Celebrity Travel on και off camera. Από τότε υπήρξαν πολλές τηλεοπτικές εξελίξεις, που έφερναν κάθε φορά και μια νέα και μεγαλύτερη πρόκληση για μένα.

Το Celebrity Travel έκανε για άλλη μια χρονιά τον “γύρο του κόσμου”, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Ταξιδέψαμε από Τόκιο και Σάο Πάολο έως Μαδρίτη παρέα με αγαπημένους Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο, με τους οποίους αποκτήσαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Η νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε για μένα ένα επιπλέον στοίχημα, το It’s Show Time. Από μικρός αγαπούσα τα σόου στην τηλεόραση. Ήθελα, λοιπόν, να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό, σύγχρονο σόου, που να θυμίζει περισσότερο ένα μεγάλο πάρτι. Ένα πάρτι με καλεσμένους που δεν βλέπεις εύκολα στην τηλεόραση. Ήταν μεγάλη χαρά να έχω καλεσμένους μου διεθνείς σταρ, όπως η Πάμελα Άντερσον και η Κέιτλιν Τζένερ. Η άφιξή τους στην Ελλάδα ήταν και διαφήμιση της χώρας μας διεθνώς κι αυτό με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο και περήφανο.

Από το It’s Show Time πέρασαν και οι μεγαλύτεροι Έλληνες σταρ. Μοιραστήκαμε πολλά, χορέψαμε, γελάσαμε, διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, κάποιες φορές συγκινηθήκαμε. Όλο αυτό είχε μεγάλη αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Το It’s Show Time κάθε φορά γίνεται Νο1 trend στα social media, γιατί μέσα από όσα διαδραματίζονται στο πλατό όλοι έχουν κάτι να θυμηθούν, να σχολιάσουν, να μοιραστούν. Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο εξώφυλλο θα έχω κάτι καινούριο να σας πω, κάτι που αυτή τη στιγμή ούτε καν φαντάζομαι! Αλλά αυτή είναι η μαγεία της έμπνευσης και της δημιουργίας, που για μένα αποτελεί πάντα κινητήρια δύναμη. “Χρόνια Πολλά, People!”».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper