Κατερίνα Λιόλιου : Μίλησε για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο The Voice και την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο

Κατερίνα Λιόλιου : Μίλησε για την  απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο The Voice και την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο

Την ετοιμότητά της να αρπάξει οποιαδήποτε ευκαιρία της δοθεί την έδειξε ένα απόγευμα που χτύπησε το τηλέφωνό της: «Ένας συγγενής μου μου είπε ότι βγήκε ανακοίνωση για ένα talent show στην τηλεόραση. Πήγα με κλειστά μάτια. Τότε υπήρχε μια αφέλεια και μια παιδικότητα που με έσπρωξαν, σε συνδυασμό με το ένστικτό μου». Κοιτώντας πίσω, έχει να θυμάται μόνο τα καλά: «Πέρασα υπέροχα στο The Voice. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ “Γιατί πήγα;”. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε ότι μετάνιωσαν που πήραν μέρος. Προσωπικά πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που με θυμούνται από την παρουσία μου εκεί. Αυτό το θεωρώ πολύ καλό».

Στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονταν εκείνη τη χρονιά ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης. «Η coach μου ήταν η Δέσποινα. Είχαμε μια άψογη συνεργασία στο Voice. Στην πορεία συνεργάστηκα με τον Αντώνη Ρέμο για δύο σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τον Αντώνη και τη Δέσποινα τους συναντάω συχνά».

Μετά το τέλος του show που την ανέδειξε, έκανε προσπάθειες προκειμένου να βγάλει κάποια τραγούδια, ωστόσο παραδέχεται πως ο κόσμος την έμαθε από το «Μεγάλα λόγια», το οποίο κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο από τη Minos EMI. «Ήταν μια πρόκληση για εμένα να ξεπεράσω το στάδιο της 19χρονης Κατερίνας που την έμαθε ο κόσμος μέσα από το The Voice και να μπω σε μια άλλη φάση επαγγελματικά. Συστήθηκα ουσιαστικά ξανά στο κοινό μέσα από το νέο μου τραγούδι».

Η πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι της στο ραδιόφωνο θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της. «Ήμουν στο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και άκουγα έναν από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης. Κάποια στιγμή άκουσα το τραγούδι μου. Η χαρά μου ήταν μεγάλη. Αργότερα με πήραν τηλέφωνο ένας φίλος μου και ένας συγγενής μου και μου είπαν ότι το άκουσαν στις 2.00 το μεσημέρι, μετά στις 5.00 και ξανά στις 7.00. Συνειδητοποίησα ότι έπαιζε 5 με 6 φορές την ημέρα. Ήταν τρομερό».

Πηγή People


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper