Χριστίνα Λυκοπούλου : " Όταν ένας άνθρωπος με μεγάλη συναισθηματική νοημοσύνη δημιουργεί γίνονται θαύματα. Αυτό είμαι εγώ "

Χριστίνα Λυκοπούλου :  Όταν ένας άνθρωπος με μεγάλη συναισθηματική νοημοσύνη δημιουργεί γίνονται θαύματα. Αυτό είμαι εγώ

Το απόλυτο θεατρικό κορμί αποκαλύπτεται στο Newspistol.gr σε μια συνέντευξη που μιλάει για την εξωτερική της εμφάνιση και το πόσο έχει βοηθηθεί απο αυτή, για την ταινία που ετοιμάζει αλλά και τα πρόσωπα που θαυμάζει στον χώρο της υποκριτικής.  Η Χριστίνα Λυκοπούλου  σπούδασε στην Πάτρα στην Θεατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και υποκριτική στη δραματική σχολή Ιάσμος, στην Αθήνα. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όμως έχει ζήσει στην Πάτρα και μάλιστα τα καλύτερα της χρόνια, ως φοιτήτρια. Μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της στο Instagram γιατί είναι sexy και μαγνητίζει έναν άνδρα εγκεφαλικά έτσι όπως δε το περιμένει.... 



 



-  Θέλω να μου πεις τι σπούδασες και τι ήθελες να ακολουθήσεις επαγγελματικά στην ζωή σου ;



Σπούδασα δασκαλα θεατρου στο Πανεπιστήμιο Πατρων και Δραματική Σχολή Ιάσμου Αθηνων. Βερα Θεσσαλονικια ομως. Θελω να ασχοληθω με την υποκριτικη μπροστα και αργότερα και πισω απο τις κάμερες. Εχω ασχοληθει και με χορο στα πλαισια του ηθοποιου και αν ζουσα Λονδινο σιγουρα θα αποτελούσα μερος Show. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου όνειρα. 





- Λέγεται ότι μια ωραία εμφάνιση κρύβει παγίδες. Συμφωνείς ; 



Το μονο σιγουρο. Μου συμβαινει στο 99%. Δε με απασχολει .ομως γιατι εχω δυνατη προσωπικοτητα και πιστευω σε μενα. Θα φανει στην πραξη.



Image may contain: Χριστινα Λυκοπουλου, closeup



- Το παρουσιαστικό σου πιστεύεις ότι είναι πλασματικός πόλος έλξης για έναν άνδρα που δε μπαίνει σε διαδικασία να σε ψάξει εσωτερικά ;



Το θεωρω αδικία. Οποια γυναικα στην Ελλαδα ειναι sexy σημαινει οτι ειναι κενη;

Αν ημουν αντρας θα γουσταρα μια γυναικα που εχει το πακετο και μαλιστα θα την στηριζα και θα με τρελαινε να ξερω οτι ειναι μονο δικη μου.Γι αυτό κ γω προτιμω να ειμαι μονη μου.Οι αμυνες μου ειναι πλεον σε μεγαλο βαθμο ανεπτυγμενες.



- Αγαπάς την υποκριτική και το έχεις πει και δημόσια. Πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα σωστό βήμα και να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία που σου αναλογεί ; 



Θελει τυχη αλλα οταν εχεις πεισμα θεληση ταπεινότητα πειρα και μυαλο πιστευω οτι ό,τι αξιζει αργα η γρηγορα θα ανθίσει. 



Image may contain: Χριστινα Λυκοπουλου, closeup



- Τηλεόραση , θέατρο , κινηματογράφος ! Με πια σειρά θα έβαζες τον δικό σου βαθμό προτίμησης και αγάπης και γιατί ; 



Θεατρο γιατι με τρελαινει η αμεσοτητα με τον κοσμο.Τηλεοραση γιατι γινεσαι αγαπητός στον κοσμο και τα χρηματα ειναι καλυτερα ως προς το ζην. Σινεμα με τρελαινει μονο ενας σωστος ρολος π θα με εκπροσωπεί ωστε να βγαλω στην μεγαλη οθονη αυτο π εχω.Αν δεν μου δοθει η ευκαιρια κανενα θεμα. Αργα η γρηγορα θα βγαλω την δικη μου ταινια. Ειμαι σιγουρη για την ταινια μου.

Οταν ενας ανθρωπος με μεγαλη συναισθηματικη νοημοσυνη δημιουργει γινονται θαυματα. Αυτο ειμαι εγω.



- Αν σε ρωτούσα να μου πεις πρότυπα απο τον χώρο του θεάματος τι θα μου έλεγες ; 



°Marylin Strip ,  Robert De Niro  , Adrien Brody  ειναι οι αγαπημένοι μου ! 

Γιαννης Μπεζος , Βασιλης Χαραλαμποπουλος , Γιάννης Στανκογλου ,  Καριοφιλια Καραμπετη , Νικος Ψαρας ,  Κατια Δανδουλακη ,  Χριστινα Τσάφου τους εκτιμω απεριοριστα με τα όσα έχουν καταφέρει.



Image may contain: Χριστινα Λυκοπουλου


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper