Το απίστευτο ξέσπασμα της Πάττυς Σπηλιωτοπούλου στα Social media !

  • 15/07/2019 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Το απίστευτο ξέσπασμα της Πάττυς Σπηλιωτοπούλου στα Social media !

Aυτό έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό το βράδυ της Κυριακής και προκάλεσε πολλά σχόλια .... Η όμορφη και ταλαντούχα Μετεωρολόγος που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην ¶νδρο , έχει αποδείξει πολλές φορές και μέσα από την επαγγελματική της πορεία ότι δε μασάει τα λόγια της και δε μπορεί την αδικία. 

Διαβάστε εδώ τι έγραψε.... 

Δυστυχώς, ζούμε στην εποχή που μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το εύκολο κέρδος και καθόλου η ποιότητα. Ο κάθε ένας αυτοαποκαλείται «επιχειρηματίας» και ξεχνάει να σεβαστεί αυτόν που του δίνει δουλειά και ψωμί, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον καταναλωτή. Σε ταΐζουνε σκουπίδια και βαριούνται και να σε εξυπηρετήσουν, λες και σου κάνουν χάρη που ήρθες να τους αφήσεις τα λεφτά σου...!
Και συγγνώμη, δεν κατάλαβα, είτε αυτά είναι 500€ είτε 20€, μήπως τους τα χρώσταγες κιόλας;;;
Και παρόλα αυτά, βλέπεις μερίδα κόσμου που εξακολουθεί να συχνάζει σ’ αυτά τα μαγαζιά και να του σερβίρουνε κουτόχορτο, γιατί είναι “in”...! Κατά την ταπεινή μου άποψη, φταίνε βέβαια κι οι δυο πλευρές. Και ακόμα κι αυτό, το θεωρητικά μικρό κι ασήμαντο πράγμα, μπροστά σε όλα τ’ άλλα, δείχνει τη νοοτροπία που έχουν ακόμα αρκετοί και που είναι αυτή που μας έφτασε, εδώ που μας έφτασε σαν λαό...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Μέσα στην τόση προχειρότητα και «άρπα κόλλα», υπάρχουν και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. 
Και πρέπει ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ, για να τους δίνουμε κίνητρο να συνεχίσουν και να ξεχωρίσουν! 
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Χωρίς καμία υπερβολή, είναι το καλύτερο φαγητό που έχω δοκιμάσει ποτέ. Γεύσεις για όλα τα γούστα, πιάτα πεντανόστιμα, εξαιρετικό σέρβις, ωραίο περιβάλλον, προσιτές τιμές και δυο ακόμα πράγματα που εγώ προσωπικά θεωρώ άκρως σημαντικά (και νομίζω θα συμφωνήσετε)... ολόφρεσκα υλικά κι όλα πεντακάθαρα!
Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!

Και είναι και pet friendly παρακαλώ πολύ, όχι σαν κάτι άλλα που κοιτάζουν το σκυλί μου λες κι έχει χολέρα, ενώ το ζωντανό μου πλένεται 3 φορές πιο συχνά από δαύτους!

Όσοι αποφασίσετε να επισκεφτείτε την όμορφη ¶νδρο, αξίζει πραγματικά να έρθετε στο εστιατόριο «ΑΜΜΟΣ» στο Μπατσί και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Υ.Γ.: Και για να προλάβω τους πάντα υπάρχοντες και μη εξαιρετέους κακεντρεχούληδες, όχι παιδιά δεν ξεκίνησα καριέρα brand ambassador (που όποιος θέλει και κυρίως όποιος μπορεί, πολύ καλά κάνει, λόγος δε μας πέφτει!) και ναι, πλήρωσα κανονικά και το κατά ευχαριστήθηκα!!!

Να τονίσω ότι η Πάττυ είναι σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν για το νέο της επαγγλαμτικό βήμα ... 

Να😘


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper