Μία από τα ίδια και φέτος τα πρόσωπα και οι εκπομπές της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης !

 • 24/08/2019 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
 • |

Μία από τα ίδια και φέτος τα πρόσωπα και οι εκπομπές της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης !

Στο ίδιο έργο θεατές με κάποιους να έχουν το άνω χέρι και ένα πλεονέκτημα και άλλους να πρέπει να παλέψουν για να κρατήσουν τα προσχήματα. Το Happy Day έχει μια μεγάλη δυναμική και συνεχίζει κανονικά και φέτος στις οθόνες μας με την μοναδική αλλαγή να είναι αυτή του Παπανώτα που έφυγε για τον ΣΚΑΙ. Την θέση του μπορεί να μην ξέρουμε ποιος θα την πάρει αλλά μια ομάδα στημένη καλά με καλή δομή εκπομπής και την Σταματίνα πανέξυπνη και έμπειρη πλέον δε νομίζω να έχει απώλειες στη ποσοστά της. 

Οι ΚΟΥ ΚΟΥ συνεχίζουν και φέτος με την ίδια ομάδα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες και σίγουρα έχουν το πλεονέκτημα μιας και έχουν δέσει αλλά έχουν και το δυνατό χαρτί του καναλιού που λέγεται Next Top Model. Δε νομίζω να συναντήσουν πτωτική πορεία στα ποσοστά τους. 

Η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει αλλαγές σε σκηνικό και πρόσωπα . Μπορεί να μην έχει ακουστεί κάτι επίσημα αλλά ευελπιστεί να κρατήσει την καλή εικόνα που είχε στο κλείσιμό της και με τον αέρα ανανέωσης να κερδίσει μέρος της πίτας. 

Η Φαίη Σκορδά επίσης μια απο τα ίδια. Τα πρόσωπα δεν αλλάζουν . Ίσως έχουμε μια προσθήκε όπως έχει ακουστεί με την Παραδεισανού να κάθεται δίπλα απο Γραμμέλη - Ουγγαρέζο και Καβατζίκη. Καλλίδης - Πατέρα μένουν κανονικά στο ποστο τους και πρέπει να δώσουν μάχη να κρατήσουν τα ποσοστά τους μιας και δεν έχουν πρόγραμμα κράχτη να προμοτάρουν και έχουν και τον Γιώργο Λιάγκα στο 12.00 - 13.00 να αντιμετωπίσουν. 

Ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται ως το νέο πρόγραμμα με τις πολλές απαιτήσεις από όλους μας. Δε ξέρω πως θα δέσει το πάνελ με τους ρόλους μιας και έχουμε ισχυρές παρουσίες με Παπανώτα - Γκαγκάκη - Τσολάκη αλλά είναi point για την εκπομπη. Έχει πολλά υπέρ να σαρώσει και ένα σοβαρό μείον για να μην πάει έτσι όπως περιμένουμε όλοι. Να μην δέσει με το κοινό του ΣΚΑΙ δηλαδή ο Λιάγκας. Αλλά πιστέυω πολύ δύσκολο αυτό γιατί έχει λείψει και δουλέυουν σκληρά όλοι για την επιστροφή τους στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. 

Τατιάνα δε θα έχουμε φέτος. Θα έχουμε όμως Ζήνα που πιστεύω θα κρατήσει τα ποσοστά της και μπορεί να κάνει την ζημιά στον Λιάγκα. Με την ίδια ομάδα και με όπλο της το γερό ρεπορτάζ και τις αλήθειες της μπαίνει και φέτος στην αρένα της τηλεθέασης με πολλές πιθανότητες να είναι και πάλι η κερδισμένη της σεζόν. 

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει με μια αλλαγή στο πάνελ της μιας και έφερε πίσω τον Αλεξάνδρου. Έφυγαν Χατζηδάκης - Παραδεισανού. Έκλεισε πολύ καλά τη σεζόν και ξεκινάει με ενθουσιασμό και με πίστη ότι θα κρατήσει το κοινό στο πλευρό της. 

Ο Νίκος Μουτσινάς τέλος είναι το στοίχημα του ΣΚΑΙ. Λογικά τα τσουλήσει αλλά πιστεύω δε θα κάνει περίπατο. Τα 15 αρια του Open αν τα κάνει στον ΣΚΑΙ δε θα είναι επιτυχία. Πάνω απο 20% θα θεωρείται επιτυχία με την δυναμική του καναλιού και έχοντας δει βέβαια και πως θα πανε Αταίραστοι - Λιάγκας και Εύα Αντωνοπούλου. Ώστε να δείξει η " νεκροψία " αν θα κρατήσει μόνο γενικό κοινό ή και νεανικό . 

Μένουμε σ αυτά για τώρα και θα επανέλθουμε και με Β μέρος. Η τηλεόραση δεν αλλάζει. Τα πρόσωπα μένουν τα ίδια , η λογική που ξέραμε συνεχίζει και μένει να δούμε νικητές και ηττημένους. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

 • TEATRO
 • FANTASIA
 • VOGUE
 • ΓΙΑΤΡΟΙ
 • BIOART

 • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
 • MUSEUM
 • Casper
 • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος