Θάνατος 29χρονης λεχώνας: Είχε ενημερώσει για την αλλεργία της στην ουσία που τη σκότωσε – Κινείται νομικά η οικογένεια

Θάνατος 29χρονης λεχώνας: Είχε ενημερώσει για την αλλεργία της στην ουσία που τη σκότωσε – Κινείται νομικά η οικογένεια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 29χρονης λεχώνας στο νοσοκομείο της Κατερίνης, από τη χορήγηση αντιβίωσης στην οποία ήταν αλλεργική.  Η 29χρονη Άννα μόλις είχε γεννήσει το κοριτσάκι της, το οποίο ωστόσο δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η οικογένειά της θα κινηθεί νομικά με στόχο να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της, καθώς μάλιστα, όπως εξήγησε και η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η «άτυχη κοπέλα είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι είναι αλλεργική στη συγκεκριμένη ουσία», ενώ ήταν υγιέστατη και δεν είναι προβλήματα.

«Μία ολόκληρη οικογένεια είναι σε απόλυτη συντριβή», δήλωσε η δικηγόρος στην εκπομπή. Η νεαρή Άννα είχε παντρευτεί πριν από μερικούς μήνες και ήταν έγκυος στο παιδάκι της, ενώ είχε έρθει και η οικογένειά της από την Αλβανία για το χαρμόσυνο γεγονός που τελικά μετατράπηκε σε θρήνο.

Η 29χρονη υπεβλήθη σε καισαρική, σε προγραμματισμένο τοκετό, κι ενώ τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της φέρονται να είχαν ενημερώσει για την αλλεργία της στη συγκεκριμένη αντιβίωση, για λόγους του διερευνόνται, τής χορηγήθηκε η συγκεκριμένη ουσία μετά τη γέννα. Η κοπέλα παρέμεινε στην εντατική του νοσοκομείου Κατερίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, έντονο εγκεφαλικό οίδημα και περιοχές εκτεταμένης εγκεφαλικής υποξαιμικής – ισχαιμικής βλάβης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 29χρονης λεχώνας, ενώ ιατροδικαστή (τεχνικό σύμβουλο) θα ορίσει και η οικογένεια της, ώστε να παρακολουθεί τη διαδικασία και να βγάλει τη δική του εκτίμηση. Παράλληλα, αναμένεται να ληφθούν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να δώσουν περαιτέρω απαντήσεις στα ακριβή αίτια θανάτου της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper