Αναστασία Παντούση : «Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής» !

Αναστασία Παντούση : «Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής» !

«Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής»



Είναι Σάββατο πρωί. Επίσης είναι Μάρτιος και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η Αναστασία να είναι κάτω από τα σκεπάσματά της και να κοιμάται. Το τηλέφωνό της, όμως, χτυπά ασταμάτητα. «Το σήκωσα και ήταν η casting director Χρύσα Ψωμαδέλλη, η οποία μου είπε να περάσω από τα γραφεία του Μανούσου Μανουσάκη για τη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι. Εκείνη την ημέρα ήμουν άρρωστη και την παρακάλεσα να το κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα. Επέμενε, όμως, να πάω την ίδια μέρα. Έτσι, ετοιμάστηκα και πήγα στην εταιρεία Τηλεκίνηση στο Χαλάνδρι.








 





Την επομένη το πρωί, η Χρύσα μου τηλεφώνησε πάλι και μου είπε να πάω να τους συναντήσω ξανά στο γραφείο. Μόλις μπήκα μέσα, ήταν και οι δύο απέναντί μου. Ο Μανουσάκης με κοίταξε στα μάτια και μου είπε “Σε θέλω για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιφιγένειας”. Ύστερα από αυτό υπήρξε μια παύση ενός λεπτού. Μόλις μου πρότεινε τον ρόλο, μούδιασα. Ήμουν χαμένη και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβαινε. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή αυτό για μένα και τον ευχαρίστησα για τη συγκεκριμένη πρόταση. ΠαρΆ όλα αυτά, ο κύριος Μανουσάκης δεν ήταν ο αυστηρός σκηνοθέτης που είχα στο μυαλό μου, αλλά ένας πολύ γλυκός και ζεστός άνθρωπος. Μόλις δώσαμε τα χέρια, με αγκάλιασε και ήμασταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι» περιγράφει στο People και συνεχίζει:



«Εκείνη την περίοδο συζητούσα για μια ταινία και για άλλες δύο σειρές στην τηλεόραση. Το τηλεφώνημα, όμως, που δέχτηκα το Σάββατο άλλαξε πολλά δεδομένα και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη για τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στην επαγγελματική μου ζωή. Τρεις μέρες μετά το τηλεφώνημα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής».



Πηγή Peoplegreece,com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper