Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή έκλειψη αποτελεί μέρος ενός συνόλου από τα μέσα του 2018 έως τα μέσα του 2020,  που σε ενθαρρύνει να βρεις μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Καθώς και η ευθυγράμμιση με τον Ήλιο – Δία υποδηλώνει μια αισιοδοξία και ευκαιρίες όχι μόνο τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες. Ψάξε λοιπόν για νέες ευκαιρίες που θα  βελτιώσουν  τα εργασιακά, τα οικονομικά αλλά και τη φήμη σου. Απόφυγε σήμερα τις διαφωνίες και τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα και ξεχωριστά τη μέρα σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες αλλά βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Ταύρος
Με τη σημερινή έκλειψη που πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσω του ταξιδιού, της εκπαίδευση, της εμπειρίας, αλλά και της περιπέτειας. Αν δεν μπορείς λόγω των ημερών να αποφύγεις τις εργασιακές υποχρεώσεις τουλάχιστον απόφυγε συζητήσεις, αποφάσεις και συμφωνίες. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα στον ερωτικό σύντροφο σου. Έχεις μια ένταση και μια έπαρση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, περιόρισε τον παρορμητισμό σου απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δουλέψεις με τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω για να αντιμετωπίσεις αδυναμίες, ανασφάλειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Άφησε τη θετική ενέργεια της σημερινής έκλειψης να σε κατακλείσει και περιθώρια για τις ευκαιρίες που φέρνει. Αν έχεις την αίσθηση ότι ο ερωτικός σύντροφος σου δεν σε καταλαβαίνει, μην προσπαθείς να του το πεις με φωνές και διαμαρτυρίες. Προτίμησε χαμηλούς και παιχνιδιάρικους τρόπους να του περάσεις τα παράπονα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι απόμακρο. Είναι παροδικό και θα επανέλθει δυναμικότερα.

Καρκίνος
Με την  Ηλιακή έκλειψη που φέρνει ισχυρή ενέργεια στον τομέα των συνεργασιών σου, είσαι προετοιμασμένη για νέα ξεκινήματα καθώς και διατεθειμένη να δυναμώσεις και να ισχυροποιήσεις τις σχέσεις σου. Μπορεί να είναι καιρός για την έναρξη νέων σχέσεων ή τον επαναπροσδιορισμό παλαιών. Αυτήν την περίοδο φαίνεται να προσελκύεις και να ελκύεσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που ωφελούν την προσωπική σου ανάπτυξη. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από το τίποτα κυριολεκτικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε περιστασιακές γνωριμίες.

Λέων
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη σε προδιαθέτει για μια ανανέωση, επανεκκίνηση ή για νέα κεφάλαια στη ζωή σου που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Ενώ μπορεί να φανεί  ότι σε αποστραγγίζει ενεργειακά, πολύ γρήγορα θα ανεφοδιαστείς με ένα κύμα αισιοδοξίας. Η επιρροή του  Δία – Ουρανού σε κρατά αισιόδοξη και καινοτόμα στις ιδέες σου. Μην προσπαθείς με λάθος τρόπο να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου και μην ψάχνεις για αφορμές στα καλά καθούμενα. Μια στασιμότητα και ενδεχομένως μια θλίψη πιθανά να απογοητεύσει εσένα που είσαι μόνη.

Παρθένος
Η σημερινή έκλειψη συνδέεται με ένα τρίγωνο Δία – Ουρανού και θα διαπιστώσεις ότι εκφράζεις μέρη του εαυτού σου που οι γύρω σου μπορεί να μην έχουν δει ποτέ. Να θυμάσαι πως διανύεις μια περίοδο χρυσών ευκαιριών που δεν θα πρέπει να χάσεις με τίποτα. Είναι ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να περιλαμβάνεις τη λογική σου σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις κινήσεις  ή παίρνεις αποφάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Ζυγός
Η Ηλιακή έκλειψη σήμερα το πρωί ανοίγει το δρόμο για νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα, ιδιαίτερα για την προσωπική σου ζωή ή  τις συνθήκες διαβίωσης σου. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις το τι μπορεί  να σε κρατά πίσω απ’ την ευημερία και τι σχετίζεται με την καριέρα σου.  Αυτή η έκλειψη μπορεί να χρησιμεύσει στο να μάθεις τις αξίες σου και να εστιάσεις στην αίσθηση ασφάλειας και ανάπτυξης. Μην επαναφέρεις παλιά δυσάρεστα  θέματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι κρίμα τέτοιες μέρες να χαλάσετε τις καρδιές σας. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, σήμερα είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία κίνηση.

 

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη εγκαινιάζει ένα ευνοϊκό κύκλο στον οποίο μπορείς να μετατρέψεις τα άσχημα της ζωής σου σε ευχάριστα και δημιουργικά. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για τη μάθηση, καθώς και για τη χρήση της δύναμης της επικοινωνίας και την προώθηση των στόχων σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Γίνεσαι λίγο απότομη και εριστική πιθανά άθελα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις καταστάσεις και μην παραποιείς τα γεγονότα που σχετίζονται με νέες γνωριμίες και φλερτ.

 

Τοξότης
Με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη τις επόμενες εβδομάδες  μπορείς να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα προσωπικά, οικονομικά, επαγγελματικά θέματα σου. Η οικονομική σου κατάσταση, τα έσοδα αλλά και οι πιθανές ρυθμίσεις σου που σχετίζονται με την ασφάλεια και άνεση σου υπόκεινται σε βελτιώσεις, αλλαγές και νέες αρχές. Πολύ εύκολα κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό θα πρέπει να το δουλέψεις λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, η συναισθηματική σου κατάσταση φαίνεται να σε προβληματίζει πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

 

Αιγόκερως
Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο σήμερα, σε βοηθά στο να καλλιεργήσεις το κλίμα για τις σημαντικές  αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις, να ανακαλύψεις και να αξιολογήσεις καλύτερα  τον εαυτό σου. Οι περιστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια επανεξέταση της γενικής σου στάσης απέναντι στην ανεξαρτησία και τους τρόπους με τους οποίους προασπίζεσαι τον εαυτό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μη χαλάς το μαγευτικό κλίμα των εορτών. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε, διασκέδασε όπως μην ποντάρεις συναισθηματικά σε άγνωστες καταστάσεις και πρόσωπα.

 

Υδροχόος
Με την Ηλιακή έκλειψη σήμερα ξεκινά μια περίοδος αναθεώρησης και επαναφόρτισης των συναισθηματικών και πνευματικών σου μπαταριών. Οι περιστάσεις σε καλούν να ασχοληθείς περισσότερο με τον βαθύτερο σου εαυτό και τις ανάγκες σου. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από καταστάσεις που σου δημιουργούν θλίψη και απογοήτευση. Κάποιες συμπεριφορές του ερωτικού σου συντρόφου πιθανά να νιώσεις ότι σε απογοητεύουν, όμως καλά θα κάνεις να του δώσεις τη δυνατότητα να απολογηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, μη μπερδεύεσαι με παράλληλες καταστάσεις και μη δίνεις δικαιώματα που μπορεί να σε εκθέσουν.

 

Ιχθείς
Με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη τα γεγονότα και οι συνθήκες χρησιμεύουν στο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις,  έτσι ώστε να προετοιμαστείς καλύτερα για τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις στη ζωή σου. Αυτή η έκλειψη συμβαίνει γύρω από μια ευθυγράμμιση του Ήλιου – Δία και εναρμονίζεται με τον Ουρανό, γι’ αυτό η επέκταση του κοινωνικού κύκλου σου είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τις πιθανότητες της επιτυχίας και ευτυχίας σου. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου, έτσι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε εσύ τον εαυτό σου και την καλοπέραση σου και μην περιμένεις από κανέναν άλλον.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος