Πρέπει να πας στην " Σούβλα του Χασάπη " να φας το καλύτερο κοντοσούβλι της Αθήνας !

Πρέπει να πας στην  Σούβλα του Χασάπη  να φας το καλύτερο κοντοσούβλι της Αθήνας !

Αν είσαι λάτρης της βέργας και κάθε φορά ψάχνεις πού να πας για λίγο (ή πολύ) κοντοσούβλι, διάβασε προσεχτικά. Η γνωστή οικογένεια εμπορίας κρεάτων Αλαφούζου, εκτός από τα γνωστά Butcher's Burger & Butcher's Steak House σε Χαλάνδρι, Κηφισιά, Περιστέρι, Ηλιούπολη και Σύνταγμα, που αποθεώνουν τις μπριζόλες και τα μπέργκερ, έφτιαξαν τον απόλυτο προορισμό και για το κοντοσούβλι. Μαζί με τον νεαρό και φιλόδοξο επιχειρηματία Χάρη Χασταζέρη. Μιλάμε αυτήν τη στιγμή για το μοναδικό κοντοσουβλάδικο της Αθήνας, με concept από τη Βόρεια Ελλάδα, συγκεκριμένα από το Μέτσοβο.

 

Η μακρά παράδοση στο κρέας, άλλωστε, ξεκινάει το 1960 με τον παππού και τις παραδοσιακές συνταγές του, τις οποίες φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές που τις εκτίμησαν και τις τίμησαν δεόντως. Σήμερα, στο εργαστήρι του κρεοπωλείου τους στην Αγία Παρασκευή (Αγίας Τριάδος 6) φτιάχνουν καθημερινά τις βέργες, εννοείται από κρέατα παραγωγής τους, και τροφοδοτούν με την καλύτερης ποιότητας πρώτη ύλη τα μαγαζιά τους. Σκέψου ότι στον εν λόγω βουκολικό παράδεισο θα βρεις όλα τα είδη από κοντοσούβλι: πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος! Να σημειώσουμε, δε, ότι οι βέργες είναι ατομικές και μπαίνουν στη φωτιά την ώρα που θα το παραγγείλεις. Σα να είσαι το Πάσχα στο χωριό και να τσιμπάς πάνω από τη σούβλα.

 

Εκτός από κοντοσούβλι, θα βρεις κοκορέτσι (γιατί ο μερακλής θέλει και το κατιτίς του), όπως και παραδοσιακό λουκάνικο με πράσο. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη λίστα υπάρχει και το Τυλιχτό του Χασάπη, δηλαδή μια μεγάλη σουβλακόπιτα την οποία μπορείς να φτιάξεις με όποιο κοντοσούβλι θέλεις και να την απολαύσεις ακόμα και στον δρόμο για το σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χορτάσεις και με το παραπάνω με ό,τι πιο ποιοτικό και γευστικό υπάρχει σε κρέας στην Αθήνα!

Ανδρέα Παπανδρέου 28, Χαλάνδρι, 210 6851001


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper