Κόνι Μεταξά : " Κάθε φορά ψάχνουμε να κάνουμε κάτι εντυπωσιακό στο Just the two of Us " !

Κόνι Μεταξά :  Κάθε φορά ψάχνουμε να κάνουμε κάτι εντυπωσιακό στο Just the two of Us  !

Το ζευγάρι του έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο “Just The Two of Us” και το πρωί της Παρασκευής μίλησαν για όσα βιώνουν στο show του Open.Αρχικά ανέφεραν πως: «Κάθε φορά ψάχνουμε να κάνουμε κάτι εντυπωσιακό. Κάθε εβδομάδα μιλάμε συνέχεια για ρούχα, παπούτσια όλα. Εμείς έχουμε την ευθύνη για όλα αυτά που βλέπετε, styling και όλα».

«Περνάμε καλά κάθε φορά που βλέπουμε τις εμφανίσεις μας και αυτό είναι το σημαντικό για μας. Δοκιμάζουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Αυτή την εβδομάδα θα πούμε ελληνικό τραγούδι» είπε χαρακτηριστικά η Κόνυ Μεταξά.

Μάλιστα αποκάλυψαν πως το Σάββατο ο Τάσος Ξιαρχό θα έχει μια αρκετά συγκινητική στιγμή, μιας και έβαλε τα κλάματα στη σκηνή. «Μ’ αρέσει σαν καλλιτέχνης να κάνω τον κόσμο να αλλάζει και αυτό με συγκίνησε αρκετά. Το είδα στο πρόσωπο των κριτών» ανέφερε.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι σχολίασε και τους συμπαίκτες του, λέγοντας: «Του τα λέω και από κοντά του Τρύφωνα και γελάμε. Εγώ παίρνω πιο σοβαρά αυτό που κάνουμε με την Κόνυ. Δεν μου αρέσει να χάνω, οπότε θέλω να φτάσω μέχρι το τέλος. Αυτοί που έχουμε μείνει τώρα έχουμε γίνει παρεάκι. Όλοι γκρινιάζουμε».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper