Άποψη : Ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας στην κούρσα της τηλεθέασης !

  • 13/09/2020 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Άποψη : Ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας στην κούρσα της τηλεθέασης !

H πρώτη αναγνωνριστική εβδομάδα πέρασε. Αναμένουμε να δούμε και την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να δούμε τι κομμάτι της πίτας μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους. Με μια πρώτη ανάγνωση και με την εμπειρία πλέον μετά από τόσα  χρόνια να μπορούμε να ακτινογραφήσουμε τις τάσεις και τις πρώτες εντυπώσεις θα μοιραστώ μαζί σας μια πρώτη άποψη για όλους. Ξεκινάω με την Σταματίνα και την παρέα της. Εκ του αποτελέσματος η πιο δουλεμένη εκπομπή με ωραία θέματα, ωραία πινελιά ανανέωσης στο σκηνικό και με τον Παπανώτα να επιστρέφει και να επισκιάζει τα πάντα. Δυνατή και ακόμη πιο αεράτη και σίγουρη στον τηλεοπτικό αέρα η Τίνα Μεσσαροπούλου . Πολύ καλή δουλειά με τα ποσοστά να έχουν μια σχετική σταθερότητα εκτός από μια μέρα και την Παρασκευή να εκτοξεύονται και στο 22%. Δείγμα θετικό. 

Φαίη Σκορδά : Η Φαίη ήταν και πριν την έναρξή της το μεγάλο ερωτηματικό και νομίζω μετά από την πρώτη εβδομάδα έχει αυτή την μη σιγουριά  για φέτος. Η ίδια κούκλα, χαμογελαστή και με θέληση να πετύχει. Τα νούμερα δε την δικαίωσαν σε καμία περίπτωση αν και νωρίς και αυτό το τονίζω. Κρίνουμε απλά το ξεκίνημα για όλους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μια όαση στο παρεάκι της φέτος. Παίζει μπάλα μόνος του αλλά ένας κούκος δε φέρνει  την άνοιξη. Μιλάει , πασάρει , φτιάχνει πάσες και με λίγα λόγια ξέρει που πατάει. Κόνι και Μοθωναίος δεν έχουν θέση στο πάνελ. Το λέω απλά και χωρίς σάλτσες. Μπορούν να έχουν κάποιες ενότητες που με την φρεσκάδα τους και ως νέα πρόσωπα μπορούν να δώσουν μια άλλη πινελιά. Το πάνελ υστερεί από δύο πρόσωπα που πρέπει να έχουν άποψη , ατάκα και να μπορούν να πυροδοτήσουν βαβούρα. Στα συν της εκπομπής ο Αλέξης Μίχας και ο Βαγγέλης Περρής που εγώ θα τον ήθελα δίπλα στην Φαίη ανεξαρτήτως αν θα πετύχαινε το πείραμα ή οχι. Εκεί θέλει δουλειά το θέμα από την στιγμή που δε  βλέπουμε να παίζει το Πρωινό Big Brother -GNTM και Bachelor. Πρώτο δείγμα άρα αρνητικό . 

Κου Κου : Το παρεάκι της Κατερίνας και του Κρατερού επέστρεψε με όρεξη , φαντασία και με τον ART στο δυναμικό τους που ήταν και ο μόνος που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Μπάκα που πήγε στο Open. Τα ποσοστά τους μπορεί το πρώτο διήμερο να ήταν μέτρια αλλά βρήκαν πατήματα ανέβηκαν και σίγουρα η προσθήκη του GNTM στην θεματολογία τους θα τους δώσει πόντους σύντομα. Δεν έχω κάτι να πω ως παρατήρηση. Δείγμα σίγουρα όχι αρνητικό.

Ελεονώρα Μελέτη : Η κερδισμένη της εβδομάδας. Ποσοστά πολύ καλά εκτός από μια μέρα. Θεματολογία εναλλακτική , όχι πολιτικά , όχι βαριά θεματολογία και μια σκαλέτα εκπομπής που έχει δουλευτεί και αλλάζει ανα τετράλεπτο το θέμα. Η Ελεονώρα χαλαρή , γουστάρει , νιώθει άνετα και σίγουρα με τον Μάνεση στο πλάι της. Δεν είναι ενδεικτική η πρώτη εβδομάδα χωρίς την Καινούργιου απέναντι και θέλω να δω πως θα κρατηθεί και το επόμενο δεκαήμερο για να κρίνουμε την συνέχεια. Πάντως είναι θετικό και πετυχημένο το πρώτο δείγμα. 

Ζήνα Κουτσελίνη : Δέχτηκε πιέσεις την πρώτη εβδομάδα αλλά έκλεισε με μέσο όρο κοντα στο 14% παρόλο που δύο μέρες είχε άσχημες επιδόσεις. Τα παιδιά είναι σπίτι. Οι γυναίκες που είναι το δικό της ατού δεν έχουν ακόμη πάρει θέση στον καναπέ τους και έτσι εκεί θέλουμε 15 μέρες περιπου για να κάτσει η μπίλια. Η Ζήνα είναι καλά και φαίνεται. Μέσα στην επικαιρότητα , καλοί συνεργάτες και πατάει με σιγουριά για το μέλλον της σεζόν. Σίγουρα όχι χαμένη αυτή την εβδομάδα αλλά πήρε το μήνυμα οτι φέτος θα έχουμε μάχη. 

Τέλος αφήνω ένα σχόλιο για το Ρουκ Ζουκ που επέστρεψε και πάει καλά με ποσοστά στο 18%. Το Shopping Star που σκίζει και έφερε επιδόσεις και στο 25-26% και η Μαρία Μπεκατώρου που ξεκίνησε με το αριστερό και με ποσοστά πολύ χαμηλά κοντά στο 10- 11% . Το DEAL επίσης ξεκίνησε υποτονικά όπως και ο Τροχός που ενώ έχει επιδόσεις στο 15-16% δεν είναι στα περσινά στάνταρ. Άρα διακρίνουμε μια πτώση στα παιχνίδια την πρώτη εβδομάδα της σεζόν. Και εκεί όμως ο Οκτώβριος θα κρίνει πολλά. Περιμένουμε και τον Νίκο Μουτσινά αλλά και το Style Me Up με την Μαρία Μπακοδήμου για να διαμορφωθεί πλήρως το τοπίο στην μεσημερο - απογευματινή ζώνη.... 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper