Αναλυτικό ρεπορτάζ : Η σχέση της Ηλιάνας με τον Αλέκο πρόκειται να έχει άσχημη κατάληξη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ : Η σχέση της Ηλιάνας με τον Αλέκο πρόκειται να έχει άσχημη κατάληξη.

H Hλιάνα δεν είναι καθόλου ευτυχισμένη και αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Καταρχάς η ζήλια της για τον Οδυσσέα και οι τελευταίες συναντήσεις μαζί του, έχουν επιβαρύνει την ψυχική της υγεία, αλλά και η κατάσταση με τον Αλέκο την κάνουν να έχει φτάσει στα όρια της κατάθλιψης. Αυτό που θα έκανε ευτυχισμένη την Ηλιάνα ή έστω θα της άλλαζε τη μίζερη ζωή της είναι η ύπαρξη ενός παιδιού. Το ότι δεν έχει κάνει παιδί ακόμα με τον Αλέκο την έχει κάνει να πονάει και να μη βρίσκει τίποτα που θα μπορούσε να την κάνει έστω να χαμογελάσει.

 

Ο Ακης με πόνο ψυχής βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει: «Δεν σε βλέπω καλά. Εδώ και καιρό είσαι μελαγχολική, δεν χαμογελάς, δεν μιλάς καν. Κοίτα, Ηλιάνα μου, εγώ θέλω να βλέπω το παιδί μου ευτυχισμένο. Αν με αυτόν δεν είσαι, τότε να τον διώξεις. Εγώ σου δίνω το ελεύθερο να χωρίσεις από τον κύριο Αλέκο που δεν είναι ικανός για τίποτα», της λέει και της δίνει το πράσινο φώς για να λύσει τον γάμο της.

Τα λόγια του πατέρα της είναι παρηγοριά για την Ηλιάνα και ταυτόχρονα βρίσκει το κουράγιο να μιλήσει στον Αλέκο: «Αλέκο, δεν πάει άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας ενώνει και να μας κάνει ευτυχισμένους. Αν είχαμε τουλάχιστον ένα παιδί, θα ήταν διαφορετικά. Θέλω να χωρίσουμε, θέλω διαζύγιο», του ομολογεί.

Ο Αλέκος όμως όχι μόνο δεν συμφωνεί αλλά γίνεται ακόμα πιο σκληρός μαζί της και της ξεκαθαρίζει: «Ηλιάνα, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εμείς έχουμε άλλα πράγματα που μας ενώνουν και ξέρεις πολύ καλά ποια είναι αυτά. Δεν θα ήθελες φαντάζομαι να ανοίξω το στόμα μου. Δεν θέλεις να μάθει ο μπαμπάκας σου τι καλό κορίτσι είσαι, νομίζω! Γι’ αυτό ξέχνα το διαζύγιο.

Δεν πρόκειται να σου το δώσω, τουλάχιστον όχι τώρα. Πρώτα θα πετύχω ό,τι έχω σχεδιάσει και μετά το ξανασυζητάμε», της λέει κυνικά. Στο μεταξύ, οι υποψίες του Ακη γύρω από τη συμπεριφορά του Αλέκου προς την Ηλιάνα, όλο και πληθαίνουν. Ετσι, κάνει μια ακόμα συζήτηση στην κόρη του:

«Του μίλησες; Δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Τι έγινε; Σου φέρεται άσχημα; Σε πρόσβαλε; Πες μου και δεν θα προλάβει να ζήσει μέχρι αύριο», της λέει, αλλά αυτή γεμάτη φόβο για τις απειλές του Αλέκου, τον διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά στον γάμο της και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όμως δεν τον πείθει.

Πηγή Tivi Σίριαλ


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper