Κωνσταντίνος Αργυρός: Η λαμπρή καριέρα, το όνειρο για οικογένεια και όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου !

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η λαμπρή καριέρα, το όνειρο για οικογένεια και όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου !

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη, την απόφαση να λάβει μέρος στο Fame Story και να ακολουθήσει το πάθος του στη μουσική αφήνοντας πίσω την Ιατρική Σχολή.

Θυμάται τον εαυτό του από μικρό να ψάχνεται με τη μουσική φτιάχνοντας μάλιστα και συγκρότημα με καλούς του φίλους. Σιγά – σιγά η σπίθα μεγάλωσε και σήμερα το όνειρό του είναι μία απόλυτα αληθινή πραγματικότητα καθώς είναι ένας από τα πιο επιτυχημένους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του.
«Ξεκίνησα από 5 ετών τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο και ό,τι άκουγα πήγαινα και το έπαιζα. Στη διάρκεια των χρόνων προσπαθούσα μετά τα μαθήματα να ασχολούμαι, είχα μία μπάντα τους Blues Brothers και ασχολούμασταν. Εκεί κατάλαβα ότι όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να πάω να κάνω πρόβες».

΅Μ΄αρέσει ακόμα η ιατρική. Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική αλλά με κέρδισε η μουσική», ανέφερε μεταξύ άλλων.  Για το πώς έλαβε συμμετοχή στο Fame Story είπε: «Κατά τύχη τελείως, ήμουν 18, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story και τελικά εκείνη έκανε την αίτηση για εμένα. Εκείνη τη στιγμή κλήθηκα να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου» είπε ενώ στη συνέχεια τόνισε πόσο τον στήριξαν οι γονείς του στην επιλογή του.

Γεμάτος υπερηφάνεια μίλησε για την οικογένεια και τα αδέρφια του με τα οποία είναι τρίδυμος. Ήταν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το γεγονός είχε απασχολήσει πολύ τότε τα μέσα.


Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στη δουλειά του πολλές φορές άφησε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή. Στο παρελθόν υπήρξαν φορές που έληξαν δεσμοί του ακριβώς γι΄αυτόν τον ζήλο του επιδείκνυε. Παρ΄όλα αυτά, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, η κατάσταση με την πανδημία του έδειξε ότι μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν σημασία και έτσι κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του. Παραδέχτηκε πως στο μέλλον θα ήθελε να κάνει οικογένεια ενώ δεν δίστασε να απαντήσει ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία γυναίκα για να σταθεί στο πλάι του ως σύντροφος και συνοδοιπόρος.

«Να ξεπερνάμε ό,τι προβλήματα έρχονται μαζί και να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι γιατί η δουλειά μου είναι και η δεύτερή μου σχέση. Να έχει χιούμορ, να έχει ομορφιά εσωτερική – που είναι πιο σημαντική».
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής πολλά γνωστά ονόματα μίλησαν για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνδέεται με μία πολύ βαθιά φιλία με τον καλλιτέχνη, στο πρόσωπο του οποίου διακρίνει πολλές αρετές και γνωρίσματα. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχει στον στενό του κύκλο και μάλιστα η γνώμη του για εκείνον μετρά σε μεγάλο βαθμό γι΄αυτό πάντα αναζητά τη συμβουλή του.


«Από τα καλύτερα χαρίσματα και χαρακτηριστικά στον Κωνσταντίνο είναι ότι είναι καταδεκτικός. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς ανθρώπους και φίλους που περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι Αθήνα αλά αλλά με το που φτάσω πάντα του στέλνω μήνυμα και προσπαθώ να βρω χρόνια για να μιλήσουμε. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω ότι ακούει. Έχει πολύ ωραία αύρα. Και η γνώμη του μετράει περισσότερο», είπε ο καταξιωμένος παίκτης του τένις.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper