Έφη Σαρρή στο The 2 night Show : "Θα μπορούσα να τον ερωτευτώ τον Κοκλώνη " !

Έφη Σαρρή στο The 2 night Show : Θα μπορούσα να τον ερωτευτώ τον Κοκλώνη  !

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μακρά πορεία της στο τραγούδι, στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει κατά καιρούς με δηλώσεις της και φυσικά στη συμμετοχή της στο J2US. «Αγαπήθηκα και ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει κι ας μην κάνω πολλά τραγούδια τώρα», είπε για την αγάπη των θαυμαστών της, που δέχεται μέχρι και σήμερα με αμείωτη ένταση. 

Πολλές φορές έχει απασχολήσει τα μέσα με την εκρηκτική της προσωπικότητα και απόψε αποκάλυψε στον οικοδεσπότη κάποια από τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς στον Τύπο που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Ήμουν πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα που τα είδα όλα είπα “εντάξει”. Έλεγα ψέματα και τα πίστευαν όλοι. Λέω μόνο ψέματα. Έχω πει πολλά και τα πιστέψατε όλα. Είχα βγάλει ένα τραγούδι τον «Αφρικανό». Και με έπαιρναν και μου έλεγαν πες μου το όνομα του Αφρικανού. Δεν υπήρχε καμία αλήθεια σε όσα έχω πει».

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο που έκανε σε μικρή ηλικία και κράτησε για 17 χρόνια αλλά και στον άνθρωπο που τη βοήθησε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. 

Για το τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε και μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Μιλώντας για τον Νίκο Κοκλώνη παραδέχτηκε πως θα μπορούσε εύκολα να τον ερωτευτεί και αυτό γιατί διαθέτει μία ξεχωριστή ευφυΐα και δημιουργικότητα που τη συναρπάζει.

«Θα μπορούσα να τον ερωτευτώ τον Κοκλώνη. Δεν υπάρχει αυτό το μυαλό, είναι σπάνιο, δεν το βρίσκεις, είναι τρομερό το μυαλό του. Δεν παίζεται. Μόνο με τα μάτια να σε δει ξέρει τι θέλεις».

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper