Μιμή Ντενίση στον Τάκη Χατζή : «Νυφικά και σπίτια έχω, άντρα δεν έχω» !

Μιμή Ντενίση στον Τάκη Χατζή :  «Νυφικά και σπίτια έχω, άντρα δεν έχω» !

Στο Direct, με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, η οποία ξεδίπλωσε την προσωπική της ζωή, με τους «δυόμιση γάμους», ενώ εμφανίστηκε ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός τρίτου, αν βρεθεί ο σύντροφος που θα το έχει ανάγκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή κάποιες αναρτήσεις και των δύο στο Twitter. «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι φίλος μου και είναι απρόβλεπτος, δεν ειδοποιεί κανέναν για το τι θα κάνει. Στη “Σμύρνη” μόνο έχει έρθει 5 φορές. Έγινε ο διαφημιστής του έργου», είπε και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο εν μέσω πανδημίας.

Η ίδια δεν συμφωνεί με το διαδικτυακό θέατρο. «Γενικά είμαι εναντίον. Το θέατρο είναι μια ανθρωποκεντρική τέχνη, γι αυτό και δεν πεθαίνει ποτέ. Είμαι υπέρ του να πληρώνονται οι ηθοποιοί. Όλα τσάμπα για τους φτωχούς δεν γίνεται. Τώρα υπάρχει κοινοτική οδηγία», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε: «Δεν τα άκουσα, τα άκουγα χρόνια. Στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Τώρα μιλάμε μια χαρά είμαστε, η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν μίλησε για μένα αλλά ανέφερε το παιδί μου ή τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Εγώ έχω πάει σε παράστασή του και θα ξαναπάω».
Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη σχέση της με τον Βάτσλαβ Χάβελ. «Εγώ τον γνώρισα θεατρικά καταρχήν. Του ζήτησα ένα σπουδαίο έργο που είχε γράψει για να το παίξω στο θέατρο. Άλλο μετά αν εξελίχθηκε διαφορετικά», είπε και αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έκανε μέσα από αυτή τη σχέση.
Εκείνο που κάνει τη Μιμή Ντενίση να ερωτευτεί έναν άνδρα είναι το μυαλό. «Δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό, το ωραίος δεν με νοιάζει», δήλωσε.

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άντρες. Μπορεί να αρχίσω τώρα δεν ξέρω. Δεν μου έχει τύχει να θέλω κάποιον και να μην ανταποκρίνεται, λόγω του χαρακτήρα μου. Αν δεν δω ότι ενδιαφέρω τον άλλον δεν πάω να σπάσω τα μούτρα μου».
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της Μαριτίνας λέγοντας: «Έχει πάρα πολύ προσωπικότητα. Μέχρι τα 14 ήταν αγγελούδι, από τότε μέχρι τα 17 με πέθανε, δεν άκουγε τίποτα. Της έλεγα δεν πρέπει να φάμε αυτό μου έλεγε και τι κατάλαβες που είσαι λεπτή, μόνη σου είσαι. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη από εμένα, μαγειρεύει τρομερά…».

Όσον αφορά στους γάμους που έχει κάνει η ίδια είπε ότι έχει κάνει δυόμιση. «Ένα με τον Φέρτη, μετά εμφανίστηκε ο Τρίτσης και δεν μου έδινε διαζύγιο ο Γιάννης. Τον Αντώνη τον αρραβωνιάστηκα, δεν πρόλαβα να τον παντρευτώ. Βγήκαν οι άδειες γάμου, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε».
Στο ερώτημα για το αν θα ξαναπαντρευόταν τώρα: «Εξαρτάται. Δεν έχω λόγο για γάμο. Αν το θέλει ο σύντροφός μου… Κάτσε να βρω πρώτα τον σύντροφο. Δεν υπάρχει τώρα. Εγώ φορέματα, σπίτια, νυφικά έχω από όλα, τον άντρα δεν έχω».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper