Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15 – 21/2 : Σταδιακά, θα γαληνέψει η καθημερινότητα μας !

  • 15/02/2021 - ΖΩΔΙΑ - Αλεξάνδρα Καρτά
  • |

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15 – 21/2 : Σταδιακά, θα γαληνέψει η καθημερινότητα μας !

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, του Α δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα σας βρουν αρκετά προβληματισμένους με την προσωπική σας ζωή, αλλά και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Για σας του Β δεκαημέρου, η καθημερινότητα σας θα είναι πιο δραστήρια και ίσως ανοίξετε την [καρδιά] σας σε νέα πρόσωπα, ενώ εσείς του Γ δεκαημέρου, θα γίνετε απρόσεκτοι, με το πορτοφόλι σας, αλλά και με τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας του Α δεκαημέρου, η σκιά του Ουρανού με την δύσκολη γωνία που δέχεται από τον Κρόνο, καθιστά αυτή την εβδομάδα αρκετά πιεστική. Όσον αφορά τους γεννημένους το Β και Γ δεκαήμερο, θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 21/2, θα βάλει και πάλι την καθημερινότητα σας σε σειρά και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας του Α δεκαημέρου, η επαγγελματικές σας ανησυχίες θα εκτονωθούν σταδιακά με τον καλύτερο τρόπο, ενώ προσοχή να δώσετε στην υγεία σας, αλλά και σε νομικά θέματα. Για σας του Β δεκαημέρου, θα υπάρξει καλύτερη επικοινωνία και πολλά θέματα θα ξαναμπούν στο τραπέζι για να συζητήσετε και να βρεθούν οι πιο κατάλληλες λύσεις. Εσείς του Γ δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στα προσωπικά σας θέματα. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φιλόδοξα σχέδια και στόχοι, ταιριάζουν για σας του Α δεκαήμερου. Ο Ήλιος θα περάσει στις 19/2 στο ζώδιο των Ιχθύων,  βάζοντας μία θετικότητα στην καθημερινότητα σας. Για σας του Β δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε οικονομικά θέματα, αλλά μην γίνεστε υπερβολικά ευκολόπιστοι στα λεγόμενα των άλλων. Όσο για σας του Γ δεκαημέρου, θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφηβάλετε αν ο σύντροφός σας σκέφτεται περισσότερο το πορτοφόλι σας, από την αγκαλιά σας. 

ΛΕΩΝ
Για σας του Α δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα σας πιέσουν αρκετά και θα νιώσετε ότι τα πράγματα κυλούν αργά και με κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται από το πουθενά. Για σας του Β δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, όπως επίσης και θα έχετε νέα δεδομένα, σε ένα θέμα που έχει καθυστερήσει. Για σας του Γ δεκαημέρου, θα είναι αρκετές οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους του Α δεκαημέρου, το άγχος σας έχει καταβάλει και θέλετε να βρείτε διεξόδους, που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Εσείς του Β δεκαημέρου, θα έχετε εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, όπως επίσης και σε θέματα υγείας. Ενώ εσείς του Γ δεκαημέρου, μην αφήσετε την κακή ψυχολογία, να σας απομακρύνει, από την εξέλιξη που διαγράφεται στην ζωή σας, το επόμενο διάστημα. 

ΖΥΓΟΣ
Οι γεννημένοι το Α δεκαήμερο, θα έχετε μία εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να προσέξετε οικονομικά ζητήματα που έχετε αφήσει αρκετό καιρό. Εσείς του Β δεκαημέρου, θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να ζήσετε επιτέλους με τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν, ενώ εσείς του Γ δεκαημέρου, θα πρέπει να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό στην γενικότερη εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας του Α δεκαημέρου, θα υπάρξουν αντικρουόμενες καταστάσεις, από την απόλυτη ισορροπία, έως τις εντάσεις, που θα προέρχεται κυρίως από το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Για σας του Β δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, ενώ για σας του τρίτου δεκαημέρου, η ένταση που σας έχει κυριεύσει, θα σας δημιουργήσει κακές σχέσεις με το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας του Α δεκαημέρου, θα υπάρχουν καλές προοπτικές σε κάθε οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολεί. Για σας του Β δεκαημέρου, οι σχέσεις σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα αρχίσουν σταδιακά να είναι πολύ καλύτερες, ενώ για σας του Γ δεκαημέρου, θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης σας, βάζοντας στην άκρη την τοξικότητα που μπορεί να σας διοχετεύει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας που έχετε γεννηθεί κατά το Α δεκαήμερο, θα ενισχυθεί η επικοινωνιακή σας ικανότητα και θα μπορέσετε με ευκολία να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Για το Β δεκαήμερο, θα υπάρξουν θετικές συνθήκες στο να τακτοποιηθούν οικονομικά θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει, ενώ για όσους ανήκετε στο Γ δεκαήμερο, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θα ανανεώσει εσάς του Α δεκαημέρου, κυρίως πάνω στην οικονομική σας πορεία, αλλά παράλληλα θα νιώσετε ότι κάποια γεγονότα σας κρατάνε πίσω. Εσείς του Β δεκαημέρου, θα έχετε μία μεγάλη εύνοια σε προσωπικά θέματα, εφόσον θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς του Γ δεκαημέρου, καλό είναι να κρατήστε απόσταση, από εντάσεις που προκαλούνται στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας του Α δεκαημέρου, ο Ήλιος από τις 19/2 μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο και σηματοδοτεί τα δικά σας γενέθλια. Έτσι θα βρεθείτε σε μία πολύ καλή ενεργειακά περίοδο, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Για σας του Β δεκαημέρου, η επικοινωνία και οι επαφές με δικά σας πρόσωπα θα είναι αρκετά πιο εύκολη από το προηγούμενο διάστημα, ενώ για σας του Γ δεκαημέρου, θα υπάρξουν δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper