Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δύο απόπειρες βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης . Ξεκινούν οι καταθέσεις .

Στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης για δύο απόπειρες βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης . Ξεκινούν οι καταθέσεις .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να καλεί τα φερόμενα θύματα και κάποιους μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν.

 

Το «ντόμινο» των εξελίξεων σε βάρος του γνωστού ηθοποιού προκλήθηκε μετά την δεύτερη επίσκεψη του προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα την περασμένη εβδομάδα, καθώς ανάμεσα στις 18 νέες καταγγελίες που παρέδωσε, βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα σε βάρος του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Σημειώνεται, ότι κακουργηματική πράξη που δεν έχει παραγραφεί, βρέθηκε και σε βάρος 65χρονου ηθοποιού, με συμμετοχές σε τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

 

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην περίπτωση αυτή, δεν θα έχει σχέση με εκείνη που ακολουθήθηκε στην περίπτωση Λιγνάδη, όπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς οι περιπτώσεις εκείνες αφορούσαν ανήλικα πρόσωπα, ενώ η ανακρίτρια τον είχε κρίνει επικίνδυνο να τελέσει και άλλα αδικήματα. Στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται αρχικά μέσα στην εβδομάδα να κληθούν τα δύο φερόμενα θύματα του ηθοποιού, οι μάρτυρες που ενδεχομένως προτείνουν και ίσως κάποιες από τις καταγγέλλουσες, οι πράξεις σε βάρος των οποίων έχουν παραγραφεί.

Σημειώνεται, ότι για παραγεγραμμένες πράξεις ο εισαγγελέας ενδέχεται να καλέσει τα θύματα είτε σε περίπτωση που έχουν υποδείξει στις καταγγελίες τους άλλα θύματα, είτε προκειμένου να «συμπληρωθεί» ο φάκελος «ενεργής» υπόθεσης, σκιαγραφώντας το προφίλ του καταγγελλόμενου προσώπου. Με την ολοκλήρωση της έρευνας του εισαγγελέα, ενδέχεται είτε να καλέσει ως ύποπτο σε εξηγήσεις τον ηθοποιό, είτε να ασκήσει απευθείας δίωξη και να στείλει την υπόθεση στην ανάκριση.

Πηγή Newsbomb.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper