Epoque Collection: Aνακοινώνει το άνοιγμα νέων πολυτελών boutiqueξενοδοχείων στην Ελλάδα

  • 14/04/2021 - ΕΛΛΑΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Epoque Collection: Aνακοινώνει το άνοιγμα νέων πολυτελών boutiqueξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η Epoque Collection, η νέα πρωτοπόρος εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων έχει ως στόχο της να παράσχει εξατομικευμένες και πολυτελείς υπηρεσίες διαχείρισης φιλοξενίας και να εκπληρώσει μια υπόσχεση τελειότητας. Με έδρα της την Κηφισιά, η ομάδα της Epoque Collection αποτελείται από δημιουργικούς εμπειρογνώμονες φιλοξενίας που συνεχώς εξελίσσονται, οδηγώντας κάθε διαχειριζόμενη ιδιοκτησία στην υψηλότερη δυνατή θέση σε επίπεδο βαθμολόγησης από τους επισκέπτες της, συστήματος κερδοφορίας και αφοσίωσης.

Η Epoque Collection απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές που αναζητούν εγγυημένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Το τρέχον χαρτοφυλάκιο και η μελλοντική της στρατηγική καθρεφτίζουν ένα συνδυασμό ξενοδοχείων που κόβουν την ανάσα στους πλέον περιζήτητους προορισμούς, αυθεντικής γαστρονομίας και της απόλυτης ενσωμάτωσής τους σε ένα μοναδικό περιβάλλον πολυτέλειας. Η τοποθεσία είναι το κλειδί για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες της Epoque Collection, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί εξατομικευμένες υπηρεσίες της.

Η Epoque Collection ανέλαβε όλες τις δραστηριότητες πριν από το άνοιγμα, συμπεριλαμβανομένης και της διαχείρισης της εντυπωσιακής ανακαίνισης που έλαβε χώρα το 2019 και επί του παρόντος επιβλέπει τη λειτουργία του OMMA Santorini, ενός boutique ξενοδοχείου 5* στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης (www.ommasantorini.com), το οποίο καλεί τον επισκέπτη να το ανακαλύψει, ενεργοποιώντας όλες του τις αισθήσεις του.

Αυτή η μονάδα βρίσκεται σε ένα τόσο μοναδικό σημείο που προσφέρει μαγευτική θέα 360 μοιρών σε Αιγαίο Πέλαγος και Καλντέρα, την προστασία της ιδιωτικότητας και μια ήρεμη ατμόσφαιρα, όπου τα ασυμβίβαστα πρότυπα ποιότητας και εξατομικευμένων υπηρεσιών έχουν κυρίαρχη θέση. Για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν διακριτική και βαθιά πολυτέλεια σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Το 2021, η Epoque Collection πρόκειται να ανοίξει δύο ακόμη μονάδες: ένα ολοκαίνουργιο και μοναδικό project γαστρονομίας στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας και παράλληλα, στο βόρειο και αριστοκρατικό προάστιο της Κηφισιάς, ένα κομψό αρχοντικό boutique ξενοδοχείο 13 σουιτών το The Kefalari Suites. Κάθε μια από τις εν λόγω μονάδες είναι μοναδική και ιδιαίτερη με κοινό παρονομαστή την απαράμιλλη εμπειρία διαμονής που προσφέρει κάθε ξενοδοχείο που φέρει την σφραγίδα διαχείρισης της Epoque Collection.   Με μια στρατηγική που περιλαμβάνει μια σειρά από πιθανά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα νησιά, αλλά και την ηπειρωτική χώρα, η Epoque Collection στοχεύει να καθιερωθεί στην αγορά ως μια από τις πιο αξιόπιστες και συνεχώς εξελισσόμενες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις διαχείρισης ξενοδοχείων αλλά και συγκεκριμένες υπηρεσίες (add-ons) ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη κατόπιν σχετικού αιτήματος, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες με μια συνολική αξιολόγηση των λειτουργιών των μονάδων τους, προκειμένου να εντοπιστούν οι τομείς που χρειάζονται βελτίωση και αύξηση της παραγωγικότητας.,

«Το ακόρεστο πάθος για τη γαστρονομία ήταν η σπίθα που οδήγησε στην ενασχόληση με τον τομέα των εστιατορίων που μετράει αισίως 20 χρόνια. Με ερεθίσματα που ήρθαν από την προσωπική ταξιδιωτική μου εμπειρία, η επέκταση στον τομέα της φιλοξενίας δεν αποτελεί παρά φυσικό επόμενο. Προβλέποντας ένα κενό στην υψηλών προδιαγραφών αγορά της Ελλάδας, δημιουργήσαμε μια μοναδική φιλοσοφία φιλοξενίας, η οποία εφαρμόζεται σε ξενοδοχεία που βρίσκονται τόσο σε περιζήτητους, όσο και σε ανεξερεύνητους προορισμούς. Το όνειρό μας είναι να παρουσιάσουμε μια αυθεντική, εξατομικευμένη και αξέχαστη εμπειρία για καθένα από τους επισκέπτες στις μονάδες μας»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper