Ρεπορτάζ αναφέρει ότι Σάκης - Μαριαλένα τσακώθηκαν και χάθηκαν στο δάσος για 45 λεπτά

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι Σάκης - Μαριαλένα τσακώθηκαν και χάθηκαν στο δάσος για 45 λεπτά

Δεν είναι ρεπορτάζ μας και το τονίζω. Και σε καμία περίπτωση δε μας το επιβεβαιώνουν από τον Άγιο Δομίνικο τα άτομα που μιλάμε και έχουμε καθημερινά τα spoiler. Αναφέρουμε τα όσα γράφεοι το site μιας και εδώ έχουμε μάθει όλο αυτό το διάστημα να μοιραζόμαστε εκτός του ρεπορτάζ μας και πληροφορίες αλλων συναδέλφων. Ο άνθρωπός λοιπον του Youweekly όπως αναφέρει το κείμενο  είπε πως ο πρώτος καυγάς της Μαριαλένας και του Σάκη σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή, που είχαν το γύρισμα για τον αγώνα επάθλου που εμείς θα δούμε την Κυριακή... Γενικά ξέρετε ότι εμείς είμαστε λίγες ημέρες πιο πίσω από τα γεγονότα. Δηλαδή συνήθως Παρασκευές γίνεται το γύρισμα για το έπαθλο που βλέπουμε εμείς Κυριακή, Σάββατο γίνεται στον Άγιο Δομίνικο ο αγώνας για την πρώτη ασυλία, Κυριακή για την δεύτερη και Δευτέρα έχουν το γύρισμα για την επικοινωνία. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Την Παρασκευή, λοιπόν, κι αφού έγινε το γύρισμα για τον αγώνα επάθλου - μην αναρωτιέστε, το έχουμε και το spoil για το ποια ομάδα κέρδισε αλλά θα τα μάθετε όλα ένα ένα - κι αφού οι παίκτες μεταφέρθηκαν πάλι στην παραλία τους, ξάπλωσαν να κοιμηθούν και η Μαριαλένα με τον Σάκη ψιθύριζαν για κάποια λεπτά κάτω από τις κουβέρτες τους. Το ότι κοιμούνται δίπλα δίπλα περιττό να το πούμε, το ξέρει όλος ο ντουνιάς.

Μετά από τα ψου - ψου λοιπόν, η Μαριαλένα σηκώθηκε με έντονες κινήσεις κι έφυγε από το πλευρό του Σάκη, ο οποίος την κοιτούσε να αποχωρεί από κοντά του κι εννοείται πως σε δευτερόλεπτα σηκώθηκε και έτρεξε πίσω τους!

Οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το δάσος και έκανα να γυρίσουν πίσω γύρω στα 45 λεπτά! Ξέρουν που πάνε, εκεί που δεν θα υπάρξουν κάμερες. Υπάρχουν τέτοια σημεία και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά που τους τραβάνε οι κάμερες και που όχι, οπότε για να θέλησαν να απομακρυνθούν από αυτές, κάτι χοντρό θα έγινε...

Έκαναν να γυρίσουν όπως είπαμε και παραπάνω, πάνω από 45 λεπτά!  Πάντως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον από αυτό που βλέπουμε τόσους μήνες τώρα, να περάσουμε στο άλλο άκρο... Δηλαδή να δούμε Μαριαλένα και Σάκη σε αντίπαλα στρατόπεδα!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper