Σωτήρης Εσκομπάρ στο Newspistol.gr : " Αποφάσισα να φυγω στο Ισραήλ μετά από μια καλή πρόταση που δέχτηκα από επιχειρηματία " !

Σωτήρης Εσκομπάρ στο Newspistol.gr :  Αποφάσισα να φυγω στο Ισραήλ μετά από μια καλή πρόταση που δέχτηκα από επιχειρηματία  !

Ο νεαρός καλλιτέχνης μιλά στο Newspistol.gr για την απόφαση του να φύγει στο Ισραήλ και να τραγουδήσει. Δε διστάζει να δώσει άκυρο στα ταλεντ σόους και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Σωτήρης είναι στην πιο ώριμη περίοδο επαγγελματικά και μέσα στα μουσικά του ακούσματα είναι ο Γονίδης και ο Πάριος όπως λέει χαρακτηριστικα. 

- Η αγάπη για το τραγούδι πότε δημιουργήθηκε ; 

Η αγάπη μου για το τραγούδι υπήρχε πάντα στην ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα σιγοτραγουδουσα από μέσα μου όπου και αν ήμουν μικρός.. 

- Έχεις συναντήσει την αγανάκτηση σ αυτό το χώρο ώστε να φτάσεις στο σημείο να πεις τα παρατάω ; 

Εγώ βρεθεί σε δύσκολες στιγμές και στην φάση να πέσω ψυχολογικά αλλά να σου πω κάτι όταν υπάρχει αγάπη και καψούρα για αυτο που θες και κανεις τα καλύπτει όλα.. Πέφτω αλλά ξανασηκωνομαι πιο δυνατός με νέες ιδέες και άλλη φιλοσοφία.. εξάλλου είμαι εγωιστής σαν άνθρωπος και τελιωμανης..

- Ποια είναι τα μουσικά σου ακούσματα και τα πρότυπα σου ; 

Από πολύ μικρός ακούω Σταμάτη Γονιδη και τον λατρεύω.  Για εμένα είναι δάσκαλος και μια από τις καλύτερες φωνές στην Ελλαδα...Είναι ακόμα και άλλοι τραγουδιστες που μου αρέσουν όπως ο Νκος Βερτης ο Βασίλης Καρρας και ο Γιάννης παριος ..

- Κεφάλαιο Talent Show : Υπέρ ή κατά στο να λάμβανες μέρος ; 


Αν θα πήγαινα σε talent θα το σκεφτόμουν προσεχτικά. Αρχικά θα μου άρεσε η ιδέα να συμμετέχω σε παιχνίδι με δράση και αγωνίσματα οπως το Survivor . Όχι όμως σε άλλο στυλ παιχνιδιού δεν θα το συζητάγα καν. Είμαι υπέρ στα talent show ναι μεν αλλά...

- Αποφάσισες να φύγεις στο Ισραήλ για μια σειρά εμφανίσεων. Πως είναι αυτή η εμπειρία ; 

Αποφάσισα να φυγω στο Ισραήλ μετά από μια καλή πρόταση που δέχτηκα από επιχειρηματία  στην αρχή κλείσαμε για ένα μήνα αλλά το παρατείναμε για ακόμα 1 μήνα αφού και οι δύο πλευρές είμαστε ικανοποιημένοι. Γενικά κοιτάω βήμα βήμα να πηγαίνω και κοιτάω να πετυχαίνω άμεσους στόχους για να πραγματοποιησω μια μέρα τα όνειρα μου και να με δω όπως με Έχω φανταστεί.. Ο κόσμος εδώ έδειξε την αγάπη του από την αρχή περνάμε πολύ όμορφα έχω κάνει αρκετούς φίλους που με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούν και στην Ελλάδα να με δουν ,γενικά είμαι μια πολύ όμορφη εμπειρία με πολλά θετικά συναισθήματα..

- Τι σχεδιάζεις στο άμεσο μέλλον και πως οραματίζεται τον εαυτό σου μετά απο μια δεκαετία στην μουσική σκηνή ;

Μαζι με τον παραγωγό μου Πάρη κάλπο ετοιμάζουμε ήδη το επόμενο τραγούδι μου που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτωμβριο από την bank music
Έχουμε κάποιες προτάσεις στα χέρια μας για τον χειμώνα που συζητάμε οι οποιες μέχρι μα γυρίσω να έχουν οριστικοποιηθεί..

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper