Βόμβα από την Ζήνα Κουτσελίνη : " Το late night μου αρέσει και θα πω το 'ναι' σε όποιον μου το προτείνει” !

Βόμβα από την Ζήνα Κουτσελίνη :  Το late night μου αρέσει και θα πω το ναι σε όποιον μου το προτείνει” !

Οι ατάκες της Ζήνας στο Καλό Μεσημεράκι : Τι πρέπει να έχει ένα πρόσωπο για να ασχοληθεί με την τηλεόραση; "Κατά τη γνώμη μου να είναι είναι ο εαυτός του. Να μπορεί, αυτό που είναι στην παρέα να το βγάλει και προς τα έξω. Αν δεν μπορεί, ας κάτσει σπίτι του με τον άλλον που τον διασκεδάζει, να κάνει καλή παρέα. Αλήθεια είναι αυτό που σου λέω και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Όσοι είναι σήμερα στην τηλεόραση κάνουν καλή παρέα” ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

 

"Το late night μου αρέσει και θα πω το 'ναι' σε όποιον μου το προτείνει” εκμυστηρεύτηκε στον Νίκο Μουτσινά.

Ποια από τα καινούργια πρόσωπα έχει ξεχωρίσει; Η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε: "Για τη Δανάη Μπάρκα το έλεγα κι από πέρυσι. Ήμουν από τις λίγες. Γιατί οι περισσότεροι έβλεπαν τα χαμηλά νούμερα κι έλεγαν 'σιγά, λάθος επιλογή'. Αλλά πάνε όλα και με το κανάλι. Αν το κανάλι είναι χαμηλά, θα είσαι χαμηλά. Αν ξεχωρίζει το κανάλι που βρίσκεσαι, ανεβαίνεις [...] Δεν κάνουν όλοι για όλα πάντως. Δεν κάνουν όλοι για πρωινό, κάποιος μπορεί να είναι αλλού καλύτερος”.

Θα έκανε πρωινό; "Όχι. Αφήνω την Τσιμτσιλή που είναι πάρα πολύ καλή και την Μελέτη. Θα έκανα 10-1. Δεν είναι εύκολη η πρωινή ζώνη” απάντησε η παρουσιάστρια του STAR και συνέχισε λέγοντας πως η δική της ζώνη είναι η πιο δύσκολα καθώς απέναντι έχει μεγαθήρια.

Για τη Φαίη Σκορδά δήλωσε: "Δεν ήθελα για άντρα της Φαίης Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα. Να το κρύψω; Θα της διάλεγα έναν πετυχημένο γιατρό σαν τον μπαμπά της τον ακτινολόγο. Όχι από την τηλεόραση. Ο χώρος της τηλεόρασης είναι δύσκολος. Υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν άλλα δεδομένα. Μου αρέσει αυτή η σχέση να έχει πιο άπλα. Μη σε πήρα και με πήρες γιατί κάποιο λόγο είχαμε. Δεν υπονοώ κάτι για τη Φαίη και τον Γιώργο. Κι εγώ δεν παντρεύτηκα από τον χώρο.

Κι η Μενεγάκη πήρε τον Λάτσιο, χωρίσανε. Πήρε τον Ματέο [...] Δεν είπα τίποτα. Να την καλοπαντρέψω ήθελα. Η μαμά της δεν πέρασε ωραία που πήρε άντρα ακτινολόγο; Λέω τι ήθελα για τη Φαίη. Την είχα και την έχω πολύ ψηλά. Δίπλα μου, γειτόνισσα. Τις Κυριακές ερχόταν κι έκλαιγε και μου έλεγε 'Δεν πάω καλά' και της έλεγα 'Μη φοβάσαι τίποτα, θα σκίσεις'. Βλέπεις που έχει φτάσει το κορίτσι μου; Βλέπεις πόσο ψηλά; Και με τον Λιάγκα και χωρίς τον Λιάγκα”.

Στην ερώτηση "Ποιος από τους διευθυντές προγράμματος που έχεις συνεργαστεί δεν κάνει ούτε για καντηλανάφτης;” ενώ αρχικά απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: "Εγώ λέω να φάω. Άμα πω το όνομα θα πέσει το σύστημα” τρώγοντας το πιάτο που υπήρχε σαν εναλλακτική. Δοκιμάζοντας ωστόσο το πιάτο αναφώνησε όλο νόημα: "Είναι γλυκό σαν τον Γιάννη Λάτσιο” με τον Νίκο Μουτσινά εμφανώς αμήχανο να απαντά: "Έγινε! Ελπίζω αυτό να μην ακούστηκε”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper