Συνέντευξη στο Newspistol.gr της Χριστίνας Παπαδοπούλου : " Το μόνο που θα με εμπόδιζε να υλοποιήσω τα θέλω μου είναι το ηθικό κομμάτι " !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr της Χριστίνας Παπαδοπούλου :  Το μόνο που θα με εμπόδιζε να υλοποιήσω τα θέλω μου  είναι το ηθικό κομμάτι  !

Το κορίτσι απο τον Βορρά έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης μέσα από το τοπικό κανάλι Θεσσαλονίκης EuroTv πριν απο μισό χρόνο.Η αρχή όλων εγινε εν μέσω καραντίνας  δημιουργωντας τότε μόνη της και από το μηδέν έναν κύκλο απο live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με καλεσμένους από την βιομηχανία της ομορφιας ονομαζοντας το Success story . Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αποκαλύπτει τους αγαπημένους της παρουσιαστές και μιλάει για την μεγάλη της αγάπη που είναι ο χώρος της αισθητικής. 

- Αισθητική ή τηλεόραση ; - Θέλω Χριστίνα να σε μάθουμε καλύτερα και να μου πεις με τι ασχολείσαι στην Θεσσαλονίκη .

Όπως προανέφερες Χάρη μου έχω έδρα την Θεσσαλονίκη όπου ζω και εργάζομαι. Εδώ είναι η βασική μου δουλειά και αυτή που βιοποριζομαι είναι η αισθητική.Ξεκίνησα σε αυτό τον χώρο πριν από 4 χρόνια, έχω στο ενεργητικό μου πολλές συνεργασίες με ανθρώπους που είναι κορυφή στον χώρο μας.Εύχαριστω πολύ για τις ευκαιρίες ναι την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν επιλέγοντας με. Αυτό το διάστημα θα με βρείτε στο Lashroom by Menia Nalbadi στην Θεσσαλονίκη και στο Beauty Tales στην Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής. 
 
 
- Δείχνεις με τις κινήσεις σου και με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα social Media ότι επιδιώκεις να είσαι στην επικαιρότητα και να την αναζητάς. Η κάνω λάθος ; 
 
Θεωρώ ότι ότι έρχεται στην ζωή μας έρχεται για κάποιο λόγο. Το θέμα είναι να έρθει την κατάλληλη στιγμή το timing που λέμε. Τα social και η τηλεόραση λοιπόν ηρθαν τελειως αναπάντεχα στην ζωή μου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πριν από αυτό υπήρξε μια σειρά γεγονότων. Σκληρής δουλειάς ,θέλησης,τρελής πίεσης και οργάνωσης για να βγει εις πέρας ένα τηλεοπτικό προϊόν.Να πω στον κόσμο που δεν γνωρίζει λοιπόν ότι για να βγει η εκπομπή μια Χριστίνα έκανε τα πάντα αρχισυνταξία, προσέγγιζε καλεσμένους, έφτιαχνε ερωτήσεις συντόνιζε μέρες ώρες έστηνε την ίδια αλλά και τον συμπαρουσαστή της για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ όλα στο κανάλι μου EuroTv Θεσσαλονίκης αλλά και στον Δημήτρη Μέτσιο συμπαρουσιαστή και φίλο σε αυτό το ταξίδι. 
 
- Η οικογένεια είναι ένα συστατικό που μπορεί να φέρει και ευτυχία στην δουλειά σου ; 
 
Η οικογένεια είναι τα θεμέλια ή βάση που λέμε. Αν η βάση δεν είναι γερή τότε το κτήριο κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Γι αυτό και φροντίζω πρώτα εγώ και η οικογένεια μου να είμαστε καλά. Γιατί αν είσαι καλά σε αυτό τον τομέα τότε σίγουρα θα υπάρχει και η ευτυχία στην δουλειά μου. 
 
- Τι ονειρεύεσαι να κάνεις σ αυτόν τον χώρο ; 
 
 
Αχ μεγάλη κουβέντα και λίγος ο χρόνος . Όταν ξεκίνησα λοιπόν το όραμα και το μέλημα μου ήταν να εμπνεύσω τον κόσμο. Να τους δείξω πως εν μέσω πανδημίας καραντίνας και σε δύσκολες εποχές, πολλά λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων γύρω μας έχουν πετύχει ο καθένας στον κλάδο του. Και αφού μπόρεσαν αυτοί τότε σίγουρα μπορείς και έσυ όλα είναι στο μυαλό μας στις προτεραιότητες που βάζουμε και στους στόχους που θέτουμε. 
 
- Αισθητική ή τηλεόραση ; 
 
Μου βάζεις δύσκολα (γέλια) τα αγαπώ και τα δυο πάρα πολύ. Στον χώρο της αισθητικής έχω απόδειξη όλα αυτά τα χρόνια την αξία μου. Έχω ακόμα 1-2 πράγματα που θέλω να κάνω για να πω «Χριστίνα τέλος τώρα είσαι καλά , διατήρησε αυτά που έχεις». Στον χώρο της τηλεόρασης ακόμα είμαι πολύ πολύ αρχή με έχει μαγέψει δεν θα σου πω ψέμματα όποτε το κυνηγάω και όπου με βγάλει. 
 
- Θέλω να μου δώσεις ένα Top 5 αγαπημένων παρουσιαστών σου . 
 
Πρώτος και για εμένα ο καλύτερος γιατί έχει άστρο αυτό το παιδί είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Δεύτερο θα πω τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά με ανέδειξε κιόλας δεν το ξεχνώ(γέλια). Τρίτη θα σου πω γυναίκα που την έχω ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια γιατί ο λόγος της είναι πάντα προσεγμένος και προσεγγίζει όμορφα τα γεγονότα είναι η Ναταλία Γερμανού. Τέταρτο θα πω έναν Θεσσαλονικιό παλιά καραβάνα με μεγάλη εμπειρία τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και τέλος θα πω πάλι γυναίκα Θεσσαλονικιά και αυτή γυναικάρα, μανούλα και οι απόψεις της με βρίσκουν συμφωνεί πολλές φορές η Σίσσυ Χρηστίδου. 
 
- Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σου γκρεμίσει το δικό σου όνειρο και να σταματήσεις να διεκδικείς αυτό που κυνηγάς ; 
 
Δύσκολα μπορείς να μου γκρεμίσεις το οτιδήποτε και να το μην το καταφέρω με τον δικό μου τρόπο. Είμαι αρκετά δυναμική, αποφασιστική και θέτω στόχους που πάντα ολοκληρώνω ακόμα κι αν χρειαστεί χρόνος. Το μόνο που θα με εμπόδιζε είναι το ηθικό κομμάτι αν κάτι είναι τελείως κόντρα με τα δικά μου πιστεύω, τότε ναι θα ήταν ικανό να με κάνει να αναθεωρήσω και να το προσεγγίσω διαφορετικά. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper