Δημήτρης Ουγγαρέζος : " Ο πανελίστας με μια λάθος ατάκα μπορεί να καταστρέψει μια εκπομπή. Εννοείται ότι έχω όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά θα έρθει η ώρα τους " !

Δημήτρης Ουγγαρέζος :  Ο πανελίστας με μια λάθος ατάκα μπορεί να καταστρέψει μια εκπομπή. Εννοείται ότι έχω όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά θα έρθει η ώρα τους  !

Απόσπασμα από το περιοδικό ΟΚ που μίλησε ...

Θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου τηλεοπτικά;

Τα τελευταία χρόνια είμαι στις ομάδες που στηρίζουν τον κεντρικό παρουσιαστή. Καταλαβαίνω ότι είναι μια θέση που είναι δύσκολο να βρεις αυτόν που θα την αναλάβει. Μπορεί στο παρελθόν να λέγαμε υποτιμητικά κάποιον «πανελίστα». Αλλά τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος αυτός, γιατί με τα θέματα που πρέπει να διαχειριζόμαστε καθημερινά πρέπει να βουτάμε δυο και τρεις φορές τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Δεν πρόκειται ποτέ πια κάποιος να πει: «Τι χαριτωμένα που τα λέει ο Ουγγαρέζος ή ο Πουλόπουλος».

Ο πανελίστας με μια λάθος ατάκα μπορεί να καταστρέψει μια εκπομπή. Εννοείται ότι έχω όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά θα έρθει η ώρα τους. Δεν θα κάνω λιγότερο καλά τη δουλειά μου επειδή μέσα μου πιστεύω ότι του χρόνου πρέπει να έχω δική μου εκπομπή. Δεν έχω αυτό το άγχος. Βέβαια, θα μου πεις ότι τα ίδια σου έχω πει από τα 28 μου που με ξέρεις και έχω φτάσει 42. Προς το παρόν, απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα και, όπως σου είπα και στην αρχή, ξυπνάω με χαμόγελο κάθε πρωί.

 

Η Ελένη έχει τη φήμη του απαιτητικού συνεργάτη. Είναι πράγματι έτσι;

Αυτή τη στιγμή δουλεύω με τη Νο 1 Ελληνίδα παρουσιάστρια. Αν αυτό από μόνο του δεν απαιτεί να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, τότε τι; Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα brand. Μετά από εκείνη οι επόμενοι παρουσιαστές είμαστε δύο κλάσεις πιο κάτω. Όταν εργάζεσαι σε ένα τέτοιο brand, νιώθεις ότι κάθε μέρα είναι πρεμιέρα. Είναι σαν να αγόρασα μια Ferrari και να με ρωτάς αν όντως είναι γρήγορο αμάξι. Μα όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ξέρεις τι οδική συμπεριφορά έχει . Αντίστοιχα, σε μια τέτοια εκπομπή ξέρεις έκτων πραγμάτων ότι η όλη κατάσταση διέπεται από μια τελειομανία. Η Ελένη είναι ένα καθημερινό μάθημα τηλεόρασης. Δεν είναι αυτά που θα σου πει.. Η γυναίκα είναι ένα σεντούκι εμπειριών που τα μοιράζεται μαζί σου. Και μπορεί να σου αναφέρει ένα περιστατικό, που εσύ το είχες δει ως τηλεθεατής, για να σε συμβουλεύσει πώς θα χειριστείς κάτι που μπορεί να σε είχε προβληματίσει. Η Ελένη θέλει να εκπέμπουμε θετική ενέργεια στον τηλεθεατή. Γι’ αυτό και θα τη νοιάξει όχι μόνο τι θα πούμε, αλλά ακόμα και το τι θα φορέσουμε. Την ενδιαφέρει η παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι ικανή να μετακινήσει μόνη της το τραπέζι ή το μόνιτορ για να βγαίνει καλύτερα το τηλεοπτικό αποτέλεσμα . Είναι ικανή να έρθει να μου ισιώσει τον γιακά. Δεν νιώθει ότι απειλείται από κανέναν. Και δικαιολογημένα γιατί ό,τι μπορεί να ονειρεύεται ένας παρουσιαστής εκείνη το έχει καταφέρει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper