Alain Delon: Ο αστέρας σινεμά πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ευθανασία

Alain Delon: Ο αστέρας  σινεμά πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ευθανασία

Συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL παραχώρησε ο Anthony Delon, γιος του σπουδαίου ηθοποιού, Alain Delon με την λαμπρή καριέρα στην υποκριτική και τη μεγάλη οθόνη.


Ο Anthony μίλησε για τον εμβληματικό πατέρα του και προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη. Όπως είπε, ο Γάλλος ηθοποιός έχει αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία.

Και αυτή του την απόφαση ο γιος του τόνισε πως έχει υποσχεθεί να τη στηρίξει και να είναι δίπλα του μέχρι το τελευταίο λεπτό.


Είναι κάτι που οδήγησε τον Alain Delon σε αυτόν τον τρόπο σκέψης και αφορά τον θάνατο της συζύγου του, Nathalie. Η επίσης ηθοποιός Nathalie Delon έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ταλαιπωρήθηκε πολύ προτού αφήσει την τελευταία της πνοή. Ήθελε και η ίδια να «φύγει» από τον κόσμο αυτό με ευθανασία αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας στη Γαλλία.

«Η μητέρα μου, ήταν ελεύθερο πνεύμα, και είχε επιλέξει να πεθάνει, όπως έζησε τη ζωή της. «Ευτυχώς, δεν καταφύγαμε σε αυτή τη διαδικασία. Λέω ευτυχώς, γιατί όλα ήταν έτοιμα. Είναι αλήθεια ότι θα μας ήταν δύσκολο να της κρατήσουμε το χέρι και να δούμε να φεύγει έτσι. Δεν λέω ότι η τελευταία νύχτα ήταν εύκολη, αλλά έφυγε ήσυχα. Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ από αυτό» αποκάλυψε ο Anthony Delon.


Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Alain Delon είχε μιλήσει για το δικαίωμα του ανθρώπου να διαλέγει το τέλος του ώστε οι τελευταίες του στιγμές να μην έρχονται έπειτα από βασανιστική καταπόνηση σωματική όσο και ψυχική μέσα στα νοσοκομεία.

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ορισμένη ηλικία και χρονικό σημείο, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αθόρυβα και ειρηνικά από αυτόν τον κόσμο, χωρίς την υποστήριξη από ένα νοσοκομείο, συσκευές, ενέσεις και τα υπόλοιπα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper