Έτοιμοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό του Master Chef

Έτοιμοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό του Master Chef

Ανάμεσα στα 14 πιάτα που παρουσιάστηκαν στους κριτές δυο ξεχώρισαν αφού ήταν οι καλύτερες προσπάθειες. Το αποτέλεσμα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Χριστόφορε, δούλεψε την εμφάνιση για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πιάτο. Από γεύση είμαστε μια χαρά. Δεν κερδίζεις εσύ το Mystery Box, κερδίζει ο Νικήτας», ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σειρά είχε το Τεστ Δημιουργικότητας και ο ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους 14 του MasterChef 2022, τις καλύτερες προσπάθειες.

Ο σεφ και κριτής κάλεσε μπροστά την Ελπίδα, τον Νίκο Π. και τον Νικήτα αφού είχαν τα καλύτερα πιάτα απ΄όσα δοκίμασαν. Οι συμπαίκτες της, ήταν σίγουροι ότι θα κερδίσει η Ελπίδα, αφού κατά την προσπάθειά της άκουσε τα καλύτερα σχόλια.

«Συγχαρητήρια και στους τρεις. Εξαιρετικές προσπάθειες, πολύ κοντά στη φιλοσοφία που ζητήσαμε… Ωραίες γεύσεις, ωραίες τεχνικές, κάποιο πιάτο από τα τρία όμως είναι καλύτερο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοινώνοντας το όνομα της Ελπίδας.

«Ελπίδα πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Ήσουν η καλύτερα προσπάθεια», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Και η Ελπίδα κι ο Νικήτας θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον Γιάννο και να του πάρουν την κάρτα ασυλίας», συμπλήρωσε ο σεφ, δίνοντας συγχαρητήρια και στους τρεις.

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες του Τεστ Δημιουργικότητας ανακοίνωσαν οι κριτές του MasterChef. Αρχικά κάλεσαν μπροστά τους παίκτες οι οποίοι είχαν όχι και τόσο ικανοποιητικά πιάτα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν ήταν ο Γρηγόρης, ο Παναγιώτης, ο Μάριος, η Καλλιόπη, ο Χριστόφορος και ο Βασίλης. Σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών του MasterChef 2022, τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν ο Γρηγόρης, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη.

Και για τους τρεις, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στη διαδικασία της υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper