Σειρά εποχής έρχεται στον Alpha που θα έχει καθημερινή προβολή.

Σειρά εποχής έρχεται στον Alpha που θα έχει καθημερινή προβολή.

Η πορεία τηλεθέασης του «Σασμού», που κερδίζει σταθερά τη μάχη στην πλέον ανταγωνιστική ζώνη της prime time, αποτελεί οδηγό για τον Αlpha, που θα επιχειρήσει να «χτίσει» πάνω σε αυτά τα θεμέλια και το επόμενο πρόγραμμα του με τουλάχιστον δύο νέες σειρές εκ των οποίων η μία καθημερινή. Για πρώτη φορά, μάλιστα, ο Αlpha επιλέγει να επενδύσει σε σειρά εποχής ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πρώτος ο ΑΝΤ1με τις «Αγριες μέλισσες» και τη ρετρό τάση που ξεκίνησε έκτοτε στην εγχώρια τηλεόραση. Η δράση της νέας σειράς μας μεταφέρει στη δεκαετία του '60 στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα μέσα σε ένα από τα πρώτα πολυκαταστήματα τύπου Μινιόν, που άνοιξαν τις πόρτες τους στο αγοραστικό κοινό. Η νέα σειρά εποχής του Αlpha είναι ο «Παράδεισος των κυριών». Δεν πρόκειται για πρωτότυπο σενάριο, αλλά για φορμάτ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τη Real, ο Αlpha εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «II paradiso delle signore», που μεταδόθηκε επί έξι σεζόν στη RAI και αφηγείται τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο του Μιλάνου, ενώ αντλεί στοιχεία από το μυθιστόρημα του ΕμίλΖολά «Στην ευτυχία των κυριών» («Αu Βonheur des dames»). Η ιταλική σειρά, μάλιστα, μεταδιδόταν μέχρι και πέρυσι στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ2. Ο σχεδιασμός του Αlpha θέλει τη νέα σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» να παίρνει θέση καθημερινά στη ζώνη των 20:00 ώστε να χτίσει μια καθημερινή συνήθεια,, ενώ στόχος αρχικά είναι να μεταδίδονται 4 επεισόδια την εβδομάδα.

Tην παραγωγή θα κάνει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη, που μετά τον «Σασμό» αναλαμβάνει και δεύτερη σειρά στον Αlpha, ενώ υπογράφει και τις «Αγριεςμέλισσες». Η νέα σειρά μπαίνει ήδη σε τροχιά υλοποίησης, ξεκινώντας από το σενάριο και το κάστινγκ. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο μενού μυθοπλασίας του Αlpha, συνεχίζουν για δεύτερο κύκλο ο «Σασμός» και για δέκατη σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ, όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώνεται τον Ιούνιο το «Ασε μας ρε μαμά». Υπόλοιπο επεισοδίων υπάρχει και από τα «Νεοκλασικά», που αναμένεται να επιστρέψουν την προσεχή σεζόν με άλλα 6-8 επεισόδια. Παράλληλα, εξετάζεται και νέα δραματική σειρά για εβδομαδιαία παρουσία στο πρόγραμμα του Αlpha, η οποία θα θυμίζει γνωστή ταινία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper