Συνέντευξη της Άννας Ζένιου στο Newspistol.gr : " Έχω επιθυμία να πάω στο Survivor για να δοκιμάσω όρια και αντοχές " !

Συνέντευξη της Άννας Ζένιου στο Newspistol.gr :  Έχω επιθυμία να πάω στο Survivor για να δοκιμάσω όρια και αντοχές  !

Η Άννα Ζένιου που ζει και εργάζεται στην Κύπρο έγινε γνωστή σε όλους μας μέσα απο ένα ριάλιτι αγάπης. Μετά απο αρκετούς μήνες και με την προσπάθεια να αφήσει πίσω όλο αυτό που βίωσε , μιλάει στο Newspistol. gr και αποκαλύπτει ότι τον χειμώνα θα έρθει να δοκιμάσει την δική της τύχη στην Ελλάδα. Δεν κρύβει την επιθυμία της να πάει στο Survivor και είναι αφοπλιστική στην απάντηση που μας δίνει για την φιλία που " δεν υπάρχει " με τον Αλέξη Παππά. 

- Άννα θέλω να μου πεις αν τελικά σου έκανε καλό η συμμετοχή σου στο Βachelor..

Η συμμετοχή μου στο Bachelor μου έκανε σίγουρα  καλό και αυτό που κρατάω είναι  ότι με γνώρισε ο κόσμος. 

Αν θα έπρεπε να πάρεις σήμερα την απόφαση και ξαναγύριζες το  χρόνο πίσω θα έμπαινες ξανά στο παιχνίδι;

Ναι θα την ξανά ζούσα αυτή την εμπειρία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ειλικρινά  δε το μετάνιωσα και ούτε θα άλλαζα κάτι. Ξέρω καλά ότι ήμουν ο εαυτός μου σε όλα . 

Όσα δεν γνωρίζαμε για την Άννα Ζένιου που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά

Ζεις στην Κύπρο, εργάζεσαι στην Κύπρο και θέλω να μοιραστείς μαζί μας εάν έχει μπει το μυαλό σου σε διαδικασία να αναζητά μία ευκαιρία στην Ελλάδα.
 

Θέλω πάρα πολύ να μου δωθεί μια ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Ελλάδα. Είναι στα  σχέδια μου να μετακομίσω από Σεπτέμβριο εκεί. Θεωρώ ότι είναι μια απόφαση και μια αλλαγή που θα με βοηθήσει στο μέλλον σε ότι θελήσω να κάνω γιατί είμαι αυτή τη περίοδο σε σκέψεις με το τι ακριβώς μου ταιριάζει και θα ήθελα. 

Τι είναι αυτό που σε εξιτάρει στην καθημερινότητα σου;

Η καθημερινότητα μου θέλω να είναι κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό . Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και η επανάληψη. Με  εξιτάρει το να μαθαίνω συνέχεια κάτι καινούργιο ότι κι’αν είναι αυτό .

Θέλω να μου πεις το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του χαρακτήρα σου.

Ένα πλεονέκτημα μου είναι πως όταν θέλω κάτι θα το καταφέρω όσα εμπόδια και να έρθουν . Έχω τρομερό πείσμα για αυτά που θέλω να κάνω  θέλω να ξέρεις εσύ και όσοι μας διαβάζουν . Το μειονέκτημα μου είναι πως ανοίγομαι πολύ εύκολα στους ανθρώπους και λέω τα πάντα για εμένα νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα τους φέρω πιο "κοντά" μου και να καταλάβουν ποια είναι η Άννα .  Ενώ πλέον έχω καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να εξηγείς στους άλλους για να δουν αν είσαι καλός ή όχι. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να το διορθώσω . 

Είναι εύκολο να αποβάλλεις την στάμπα του κοριτσιού που έλαβε μέρος σε ένα ριάλιτι;

Να το αποβάλλω εγώ είναι εύκολο, για τον κόσμο όμως είναι πολύ δύσκολο γιατί μέσα από αυτό με έμαθε και είναι μέχρι ενός σημείο φυσιολογικό. 

Δεν έχεις κρύψει ότι σε εξιτάρει ο χώρος  της τηλεόρασης. Αν σου δινόταν ευκαιρία τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες να κάνεις;

Μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος της τηλεόρασης. Από πολύ μικρή ήθελα να είμαι σε κάποιο Πάνελ  και κάποια εκπομπή . Θα ήθελα όμως ή καλύτερα αν στο θέσω, έχω  την επιθυμία να πάω στο  Survivor. Θέλω να δω μέχρι που είναι τα όρια μου σε αυτό το κομμάτι 

Αλέξης Παππάς – Άννα Ζένιου: Το ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο της  Λευκωσίας και τα τρυφερά ενσταντανέ! | Showbiz

Γράφτηκαν πολλά  πριν από κάποιες εβδομάδες εκεί ότι υπήρξε ερωτικό δέσιμο με σένα και τον Αλέξη Παππά. Καταρχάς σου αρέσει ο Άλεξης  σαν άντρας; Και δεύτερον υπήρξε κάτι μεταξύ σας ή ή είστε μόνο φίλοι;

Ο Αλέξης είναι πολύ ωραίος σαν άντρας αλλά δεν μπορείς να κοιτάς μόνο την εξωτερική ομορφιά σε ένα άνθρωπο. Δεν υπήρξε πότε κάτι μεταξύ μας και ούτε θα υπάρξει και έχω αρχίσει να βαριέμαι όταν με ρωτούν τα ίδια και τα ίδια όταν εχώ έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου. Άν και έχω πει ότι είμαστε φίλοι, φιλία είναι κάτι πολύ δύσκολο να υπάρξει, απλά έχουμε μια ανθρώπινη επαφή μέχρι εκεί . Φίλοι δεν είμασταν και ούτε θα υπάρξουμε .

Τον αποστολέα των λουλουδιών που λαμβάνεις τελευταία χωρίς υπογραφή των έμαθες τελικά;

Ο πρώτος αποστολέας λουλουδιών ήταν από την κολλητή μου, ήξερε πως πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα και μου έστειλε τα λουλούδια για να μου φτιάξει την διάθεση, όσο αφορά  τον δεύτερο αποστολέα δεν γνωρίζω ακόμη ποιος είναι . 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper