Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στη δήλωση του Περικλή Λιανού για τις διαγραφές του ΣΕΗ

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στη δήλωση του Περικλή Λιανού για τις διαγραφές του ΣΕΗ

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπιλας πήρε θέση σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με αφορμή το κίνημα metoo και τις δίκες που βρίσκονται εν εξελίξει. Παράλληλα τοποθετήθηκε, χωρίς να κατονομάζει και για τη δήλωση του Περικλή Λιανού, σχετικά με τις διαγραφές Φιλιππίδη, Χαικάλη και Κιμούλη από το ΣΕΗ.

Τι είπε ο Περικλής Λιανός

«Το metoo το βλέπω ως ευλογία. Εγώ δεν συμφωνώ με τη διαγραφή. Δεν ξέρω καν πώς έγινε, εγώ αρνήθηκα να πάω. Όταν ένα σωματείο καυχιέται ότι έχει 6 χιλιάδες μέλη, αν έρθουν 150 γι’ αυτό το θέμα, σημαίνει ότι δεν το αφορά. Βιάστηκε το σωματείο να πάρει αποφάσεις γιατί υπάρχουν οι δίκες. Ό,τι και να γίνει, αυτοί έχουν καταστραφεί, άρα λοιπόν πού είναι η δίκη;», είπε στο Πρωινό ο Περικλής Λιανός.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Λίγες ώρες μετά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στο Facebook: «Τελευταία λόγω πολλών ερμηνειών πολλών συνεντεύξεων ηθοποιών από τις πολυάριθμες εκπομπές που μας πολιορκούν με θέμα την συμπεριφορά των καταγγελομενων ηθοποιών , καλό θα είναι και οι ερωτώντες να μην είναι τόσο επίμονοι με σκοπό να βγάλουν λαυρακι από τις δηλώσεις που γίνονται με συνασθηματικές φορτίσεις, αλλά και οι ερωτώμενοι να προσέχουν τι λένε ώστε να μην είναι μηνύσιμα αυτα που λενε, να μην ανακατεύουν αλλά ονόματα χωρίς να έχουν πάρει έγκριση από τους αναφερόμενους από αυτούς, και κυριως οταν εκφερουν άποψη για τις διαδικασίες που τηρεί νομιμα το ΣΕΗ, να αυτοελεγχονται γιατί με έκπληξη μου διαβάζω συνέντευξη αδελφικου φίλου να κριτικάρει την καθ όλα νόμιμη διαγραφή μελών από το ΣΕΗ λόγω οριακής απαρτίας, στην οποία απαρτία δεν ήρθε καν ούτε οι ίδιος!!! Δηλαδή αν όλοι λειτουργούν με αδιαφορία όπως αυτός έκανε, πώς θα υπάρξει μεγάλη απαρτία? Ας προσέχουμε λοιπόν τι λέμε! Επίσης επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις φωτογραφίες από πρεμιέρες που απεικονίζουν καταγγελομενους με μάρτυρες κατηγορίας η καταγγελοντες, ας καταλάβουν επιτέλους ότι στις παραστάσεις παίζουν κι άλλοι άνθρωποι εκτός των καταγγελομένων και στην τελική εκείνη την εποχή της συνωμοσίας σιωπής από όλους όλοι ζούσαμε κάτω από ειδικό καθεστώς».

Πηγή Fthis.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper