O ράπερ Jo με το τραγούδι " MOTO GREEKS" στη μνήμη του Λευτέρη που έφυγε ξαφνικά στα 23 του χρόνια

O ράπερ Jo με το τραγούδι  MOTO GREEKS  στη μνήμη του Λευτέρη που έφυγε ξαφνικά στα 23 του χρόνια

«Γνωριστήκαμε τελείως  τυχαία μέσω ενός κοινού φίλου ,τότε ακόμα έτρεχα το πρώτο μου «επαγγελματικό» κομμάτι .Κάπως έτσι ξεκινήσαμε να έχουμε πολύ συχνή επαφή και χωρίς να το καταλάβουμε κολλήσαμε ο ένας με τον άλλο λόγο κοινών πραγμάτων και καταστάσεων. Μετά την κυκλοφορία του κομματιού καθώς βρισκόμασταν συχνά και μιλάγαμε πολύ συχνά του ανακοίνωσα το επόμενο μου βήμα που ήταν το MOTO GREEKS που αφορά τις μηχανές κάτι που άγγιξε πολύ αφού ήταν ο έρωτας του !! Με έσπρωχνε πολύ να το τρέξω και ανυπομονούσε  πολύ στο να βγει αυτό το κομμάτι !

Και κάπως έτσι  ξεκινησα να τρέχω αυτό  το πρότζεκτ έκλεισα ημερομηνία για την ηχογράφηση και του είχα πει αν θέλει να έρθει μαζί μου εκείνη την μέρα .Είχαμε μια πραγματικά πρωτόγνωρη ενέργεια μεταξύ μας και ένιωσα ότι τον ηθελα εκεί ..Και έτσι έγινε χάρηκε πολύ και μου είπε προφανως και θα είναι εκεί και ετσι πήρε τον ξάδερφο του και ήρθανε στο Μαρούσι που ήταν το στούντιο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και μου μετέφερε απίστευτη ενέργεια με αυτό το μόνιμο χαμόγελο που σε έκανε να νιώθεις τόσο όμορφα !!

Όταν ηχογραφούσα το κομμάτι τον είχα απέναντι μου να χτυπιέται στο μπουθ και να μου δίνει αυτό που ήθελα για να το παρουσιάσω με την κατάλληλη ένταση του! Όταν τελειώσαμε τον έβλεπα ποσό χαρούμενος ηταν και του έλεγα ρε εσυ είσαι ποιο χαρούμενος και από εμένα που το έβγαλα και γελάγαμε λέγοντας μου ποσό του αρεσε και ποσό ωραίο ήταν. Μου ζήτησε το κομμάτι έξω από το στούντιο και ήταν από τους μόνους ανθρώπους που δεν είπα όχι και του το έστειλα πριν ανεβεί να το έχει στο κινητό του να το ακούει και έτσι το έβαλε κατευθείαν από το ηχεία του αμαξιού του.

Μετά από εκεί ξεκίνησα τις ετοιμασίες του βίντεο κλιπ και δούλευα οικοδομή για να μπορέσω να μαζέψω τα χρήματα για να ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ .Πήγα στη Ρόδο ,έκανα τα γυρίσματα και γύρισα πίσω να δουλέψω ένα μήνα περίπου να μαζέψω ξανά χρήματα και να συνεχίσω με τα γυρίσματα της Αθήνας. Ηταν πολύ ενθουσιασμένος και καναμε σχέδια για τα γυρίσματα της Αθήνας για τον κόσμο που θα φέρναμε! Ήθελε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε και το έκανε !Ο Λευτέρης ήταν ένας ανθρώπους που πίστεψε σε εμένα όσο κάνεις μέχρι τώρα στην ζωή μου , ήταν ένας σπανιος και αληθινός άνθρωπος! Είχε μιλήσει σε όποιον γνωστό είχε για τα γυρίσματα της Αθήνας και κανόνιζε να φέρει κόσμο ,να φέρει την μηχανή του και να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο !!! Στις 27 Μαρτίου είχαμε κανονίσει τα γυρίσματα ενώ ήδη είχαμε ακυρώσει δυο φορές τις ημερομηνίες λόγο οικονομικών δυσκολιών .. Στις 24 του μήνα τον ειχα πάρει τηλέφωνο ήταν στην δουλειά και μιλάγαμε ήταν κάποιες ώρες πριν μας αφήσει..μιλάγαμε τρεις ώρες στο τηλέφωνο ενώ δούλευε λέγαμε για την Κυριακή! Η δύναμη που αντλήθηκε για να μπορέσω να βρεθώ εκεί και να βγουν τα γυρίσματα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη και πιέστηκα  αρκετά αλλα μέσα μου ειχα ένα πράγμα τον Λευτέρη και το τι ήθελε, το πόσο με πίστευε και το ότι δεν έφυγε ποτέ αλλα είναι μαζί μου και μέσα μου και θα είναι για πάντα !!! Τώρα λοιπόν έχω αυτόν για ορόσημο σε κάθε δυσκολία και όταν όλα μου φαίνονται ανούσια !!! 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper