Η εξομολόγηση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη . Ο θυροειδής και τα 35 κιλά που έχασε .

Η εξομολόγηση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη . Ο θυροειδής και τα 35 κιλά που έχασε .

Η Μαρίσα Βουλγαράκη μίλησε στο περιοδικό HELLO  για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Νίκο, και στη μεγάλη απώλεια κιλών.

Επέστρεψες στην Ελλάδα, ερωτεύτηκε και εγκαταστάθηκες μόνιμα στην Πάτρα. Πως αντιμετωπίσατε το χωρισμό σας μαμά και κόρη;
 
Μαρίσα Βουλγαράκη: Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω πίσω τη μητέρα μου, τη θεία, την ξαδέρφη μου και την παρέα μου. Μάλλον, όμως, είχε έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα.

Προσαρμόστηκες εύκολα στην Πάτρα;

Μαρίσα Βουλγαράκη: Ήμουν ήδη έγκυος όταν έφυγα για την Πάτρα και, δυστυχώς, οι συγκυρίες που ακολούθησαν δεν με βοήθησαν να βρω κατευθείαν τα πατήματά μου. Πήγα εκεί ένα μήνα πριν από το πρώτο lockdown. Δεν έβαινα έξω και δεν έκανα τίποτα. Περίμενα απλώς να έρθει η Κυριακή γιατί τότε κατεβαίναμε στο χωριό με τον σύζυγό μου και περπατούσαμε στην παραλία.

Τι αγαπάς σε εκείνον;

Μαρίσα Βουλγαράκη: Την καλοσύνη του. Είναι εξαιρετικό παιδί.

Πώς γνωριστήκατε;


Μαρίσα Βουλγαράκη: Η γνωριμία μας ήταν καρμική. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά σε καλοκαιρινές διακοπές το 2012, μέσω κοινής παρέας. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία τα επόμενα χρόνια και ξαφνικά, στα τέλη το 2018, βρεθήκαμε ξανά στο γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες μου, με την οποία ήμασταν μαζί στην Αγγλία. Δεν με γνώρισε, γιατί είχα χάσει πολλά κιλά από το 2012, αλλά, με το που κοιταχτήκαμε, αυτό ήταν.

Τα πολλά κιλά που ανέφερες στάθηκαν εμπόδιο στη ζωή σου; Έπεσες ποτέ θύμα bullying;


 
Μαρίσα Βουλγαράκη: Όχι, bullying δεν δέχθηκα. Βρισκόμουν σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον. Ήμουν στο ίδιο σχολείο από 4 μέχρι και 18 ετών, κι εκεί δεν υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Πιο δύσκολο ήταν να διαχειριστώ εγώ τα κιλά μου.

Πώς πήρες την απόφαση να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση;

Μαρίσα Βουλγαράκη: Δεν ξεκίνησα από την εξωτερική μου εικόνα, καθώς τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Η αφορμή ήρθε όταν, στα 22 μου, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Σε μία από αυτές πήγα στον Ευαγγελισμό, όπου μου είπε ο γιατρός: Κορίτσι μου, τον θυροειδή σου τον έχεις κοιτάξει ποτέ;». Τότε ανακάλυψα ότι είχα τεράστιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Όταν λοιπόν έλαβα την κατάλληλη αγωγή, είχε αποτελέσματα όποια δίαιτα έκανα. Έφυγαν τα κιλά από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε εξαντλητικές δίαιτες.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper