Οι απαντήσεις του πρώην συντρόφου της Star Hellas για την καταγγελία ξυλοδαρμού

Οι απαντήσεις του πρώην συντρόφου της Star Hellas  για την καταγγελία ξυλοδαρμού

Λίγες ώρες μετά την διάκριση της Ειρήνης Βολιώτη στον χώρο της μόδας, η ίδια υποστήριξε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, τον οποίο και κατήγγειλε στην αστυνομία. Πριν από λίγες ημέρες, η Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη, κατήγγειλε τον 30χρονο πρώην σύντροφό της, λέγοντας ότι την χτύπησε για περισσότερες από δέκα φορές με δύναμη στο πρόσωπο και ότι όλες του οι πράξεις έδειχναν μια μανία. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Ιουνίου 2022 στον σταθμό Λαρίσης, όπου η Ειρήνη υποστηρίζει ότι στην αρχή την κλώτσησε, ενώ στη συνέχεια της έριξε μπουνιές στο πρόσωπο, αλλά και χαστούκια. Μάλιστα, η Σταρ Ελλάς δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Ο σύντροφός της απάντησε χαρακτηριστικά σε όλα όσα αναφέρονται: «Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκεί με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη την οποία πρόσφατα έχω εγχειρίσει και μου έσπασε τα γυαλιά. Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο»

Ο δικηγόρος του 32χρονου Δημήτρης Ζορμπάς μίλησε στην εκπομπή T-live και είπε χαρακτηριστικά: «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε οποιαδήποτε σωματική βία προς την εγκαλούσα και κατηγορούμενη. Ήρθαν μαζί από την Αθήνα στην Λάρισα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε η εν λόγω κυρία, ήταν μαζί στον σταθμό των τραίνων, η ίδια το δηλώνει στην κατάθεσή της. Εμείς θα ζητήσουμε βιντεοληπτικό υλικό από τον σταθμό Λαρίσης, όπου βρισκόταν και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τον εντολέα μου δεν άγγιξε την κυρία, αλλά αντιθέτως η κυρία άσκησε πολλαπλό… σωματική βία εναντίον του δικού μου εντολέα και αυτό θα αποδειχτεί από το βίντεο».

Πηγή Tlive 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper