Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Ελένη : "Όταν παραγνωρίζονται οι άνθρωποι υπάρχουν κι οι δυσκολίες μετά"

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Ελένη : Όταν παραγνωρίζονται οι άνθρωποι υπάρχουν κι οι δυσκολίες μετά

Καλεσμένη στην "Ελένη” βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή πρωταγωνίστρια συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και μίλησε για όλους και για όλα. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα”, στο νέο της σπίτι, στους φίλους της, αλλά και τις συμβουλές που τους δίνει.

Για τις αλλαγές στη ζωή της εκμυστηρεύτηκε: "Έχω πάρει ένα καινούργιο διαμέρισμα, το έχω φτιάξει χαρούμενο με όλα τα χρώματα. Είναι όλα χαρούμενα [...] Είναι πρώτη φορά που απέκτησα έναν χώρο και τον έφτιαξα όπως ήθελα εγώ για εμένα. Δεν είχα στο νου μου τι θέλει ο πρώην σύζυγός, τι θέλει η κόρη μου. Θέλω να το κάνω όπως θέλω εγώ και να βάλω τα πράγματά μου όπου θέλω εγώ. Το έκανα έτσι όπως ήθελα”.

Μιλώντας για τους φίλους της αλλά και τις συμβουλές που δίνει σημείωσε: "Δεν ξέρω αν δίνω τις καλύτερες συμβουλές, αλλά ξέρω ότι μπορώ να ακούσω κάτι και να το ξεκαθαρίσω από συναισθηματικά και να το δούμε λογικά. Αν είναι κάτι που είναι για την ευημερία σου. Δεν μπαίνω σε συναισθηματικά και "μου λείπει” καν. Δεν υπάρχουν αυτά.

Τι είναι καλό για εσένα για να ζεις εσύ καλά. Όλοι έχουμε κλάψει, απλώς δεν κάνει να κλαις πολύ. Κάθε τελείωμα έχει μια αρχή. Για αυτό τελειώνει για να αρχίσει κάτι. Η καλύτερη συμβουλή είναι τα παραδείγματα που κάνεις εσύ, δηλαδή εσύ πως κινείσαι. Βλέπουν εμένα πως πράττω, αν μπορούν να πάρουν ένα παράδειγμα για να καταλάβουν. Οι συμβουλές δεν είναι. Όταν πονάει ο άλλος τι να ακούσει; Αλλά να μην πονάει τόσο πολύ. Δεν χρειάζεται” και συμπλήρωσε: "Όταν γνωρίζονται πάρα πολύ οι άνθρωποι δεν είναι εύκολο γιατί αμέσως καταλαβαίνουν ότι πας να κάνεις κάτι για να τους βοηθήσεις. Όταν παραγνωρίζονται οι άνθρωποι υπάρχουν κι οι δυσκολίες μετά”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper