Έγκλημα στην Καβάλα: Πρώτα πυροβόλησε το μωρό και μετά την 31χρονη – Τους έσυρε στο μαντρί για να τους σκοτώσει

Έγκλημα στην Καβάλα: Πρώτα πυροβόλησε το μωρό και μετά την 31χρονη – Τους έσυρε στο μαντρί για να τους σκοτώσει

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Λεκάνης Καβάλας, η τραγωδία που αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (30/9) στο ποιμνιοστάσιο ενός 56χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος σκότωσε το ενάμιση έτους παιδί του, την εν διαστάσει σύντροφο του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τραγωδία.

Ένα τηλεφώνημα λίγο μετά τις 09:00 έμελε να είναι η αρχή του δράματος, με τον 56χρονο να καλεί την 31χρονη εν διαστάσει Ελληνογερμανίδα σύντροφο του να πάρει το ενάμιση έτους παιδί τους και να πάνε μία βόλτα να μιλήσουν. Τελικά, τους οδήγησε στο μαντρί που διατηρούσε σε ορεινή περιοχή και εκεί έκανε πράξη την απειλή που φαίνεται να είχε εκστομίσει καιρό πριν, όταν η 31χρονη τον απείλησε ότι θα πάρει το μωρό και θα φύγει από την Ελλάδα.

Ο κτηνοτρόφος φαίνεται να έστρεψε την κυνηγετική του καραμπίνα πρώτα προς το μέρος του παιδιού, να το σκότωσε, στη συνέχεια να εκτέλεσε την εν διαστάσει σύντροφο του και στο τέλος να αυτοκτόνησε. Πριν δώσει τέλος στη ζωή του, τηλεφώνησε σε έναν ξάδερφο του και φέρεται να του είπε: «Έλα στο μαντρί, σκότωσα τη γυναίκα και το παιδί μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικά 24ωρα οι δύο εν διαστάσει σύντροφοι είχαν δικαστήριο για το θέμα της επιμέλειας του μωρού, ενώ οι διαμάχες τους ήταν καθημερινές.

Ο 56χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι του παππού της 31χρονης και να έσυρε την ίδια και το παιδί μέχρι τον τόπο της τραγωδίας. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον δράστη και αυτόχειρα δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ψυχικής πάθησης, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ ως τώρα τις Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν έξαλλος με την 31χρονη Ελληνογερμανίδα καθώς υποστήριζε ότι εκείνη προετοίμαζε τη φυγή της για τη Γερμανία, μαζί με το ενάμιση έτους μωρό τους.

Μία γειτόνισσα και φίλη της 31χρονης, ανέφερε ότι μία ώρα πριν την τραγωδία της είπε: «”Άννα μην πας” και εκείνη μου απάντησε πως “δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω”. Τελικά τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν…».

Πρώτος έφτασε στο σημείο ο ξάδερφος του 56χρονου, τον οποίο ειδοποίησε τηλεφωνικά, λέγοντας πως «τους βρήκα και τους τρεις νεκρούς, έξω από το δωματιάκι. Το κεφάλι του είχε διαλυθεί. Το μωρό ήταν νεκρό δίπλα από την μαμά του», αναφέρει στη συνέχεια συγκλονισμένος».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper