Αθηναΐς Νέγκα: Παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό που δούλευε

Αθηναΐς Νέγκα: Παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό που δούλευε

Η δημοσιογράφος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δήλωσε ότι δεν έχει κανέναν τεράστιο παράπονο από αυτή τη συνεργασία, αλλά έχει ένα τεράστιο «παραιτούμαι».

«Αντίο Rock FM. Παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικότερα που νομίζω είναι και της μόδας καθώς η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμιά φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμένω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου…

Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες: “Δεν έχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες”. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options, υπάρχει: δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε. Καμιά φορά ο εργαζόμενος λέει ‘παραιτούμαι” ή “πάω σπιτάκι μου” ή “άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ”, ή “I quit ρε!”, που είναι και rock τρόπος να φύγεις, σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο, ίσως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι.

Πέρασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!», ανέφερε παρουσιάστρια που παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper