Κώστας Τσουρός στο After Dark : " Ανάμεσα σε ενημέρωση ή ψυχαγωγία, θα διάλεγα ενημέρωση. Κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα μεγάλο θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω " !

Κώστας Τσουρός στο After Dark :  Ανάμεσα σε ενημέρωση ή ψυχαγωγία, θα διάλεγα ενημέρωση. Κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα μεγάλο θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω  !

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μιλά για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και την απόφασή του να μεταβεί σε καθημερινή εκπομπή.

«Τα τελευταία χρόνια πάντα κάποιος προσπαθούσε να μας βάλει να κάνουμε εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη. Είμαστε φίλοι χρόνια, πρέπει να έχει περάσει δεκαετία. Το σημαντικό είναι πώς όταν υπάρχει και προσωπική σχέση, στον αέρα δυναμώνει. Δεν υπάρχει άγχος για το πώς θα τοποθετηθεί ο άλλος. Η Ναταλία Γερμανού μου λείπει πάρα πολύ, μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Ανταλλάσσουμε απόψεις! Μου λείπει λίγο το να την έχω δίπλα μου γιατί συνεννοούμασταν με τα μάτια. Το προξενιό εσύ μας το έκανες! Ήταν πολύ καλή επιλογή, κράτησε και τρία χρόνια και θα μπορούσα να είμαι μέχρι και σήμερα. Αλλά αποφάσισα ότι θέλω να κάνω και κάτι διαφορετικό.

Όταν πήγα στο Mega πήγα για άλλη πρόταση από αυτή που έκανα τελικά. Συζητήσαμε και καταλήξαμε να κάνουμε αυτό που κάνω. Το καθημερινό είναι μια πρόκληση! Μου άρεσε πολύ το ενημερωτικό και η αρχική συμφωνία ήταν το infortainment αλλά λόγω εκλογών καταλήξαμε να κάνουμε ψυχαγωγία».

«Μεγάλωσα με πολλή αγάπη από τη μητέρα μου και την αδερφή μου. Ο πατέρας μου έλειπε λόγω του ότι ήταν ναυτικός και δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Όταν αποφάσισα να του μιλήσω ξεκάθαρα και να του πω τι με ενοχλούσε, από τότε είμαστε μια χαρά.

Εάν μου έλεγες να διαλέξεις ανάμεσα σε ενημέρωση ή ψυχαγωγία, θα διάλεγα ενημέρωση. Κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα μεγάλο θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω. Τα πρώτα χρόνια της ψυχαγωγίας έχω έρθει σε άβολη θέση λόγω της άποψής μου. Όταν ήμουν στο πρωινό δεν μπορούσα να βγω έξω γιατί πάντα πετύχαινα κάποιον που το πρωί σχολίαζα. Θυμάμαι περιπτώσεις που με έβλεπαν από μακριά και άλλοι μου έριχναν περίεργα βλέμματα, άλλοι έκαναν νοήματα με τα χέρια τους. Με έχουν πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές και είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς. Όταν μιλάμε καταλήγουμε σε μια κοινή συνισταμένη.

Έχει τύχει να πω ότι έχω κάνει λάθος. Αλλά δεν σχολιάζουμε και τον κρατικό προϋπολογισμό, λέω απλά την άποψή μου».
Μεταξύ άλλων συμμετείχε και στο παιχνίδι, «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μιας και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και δεν διστάζει να πει τη γνώμη του, ο Θέμης Γεωργαντάς του έδειξε όλους τους παρουσιαστές.

Για την Αννίτα Πάνια, αποκάλυψε και κάτι που κανείς δεν γνώριζε! Πριν βγει στον αέρα η εκπομπή, έπρεπε κατά τη διάρκεια των θεμάτων του «Mega Καλημέρα» να εντάξουν τη λέξη «Έλεος» σαν promo της εκπομπής έως ότου βγει το trailer.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper