Αυτό είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που δεν μπήκε στην βουλή για 3000 ψήφους. Οι σκληρές θέσεις για θρησκεία και ομοφυλοφιλία

Αυτό είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που δεν μπήκε στην βουλή για 3000 ψήφους. Οι σκληρές θέσεις για θρησκεία και ομοφυλοφιλία

Με σημαία το τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» η ΝΙΚΗ έφτασε στις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου, μία ανάσα από το να μπει στη νέα Βουλή. Για πολλούς «ψαρεύει» τις «ορφανές» ψήφους της Ακροδεξιάς, παρότι διατείνεται πως δεν έχει «δεξιές» κι «αριστερές» παρωπίδες.

«Εμείς ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης», λέει και ξαναλέει ο επικεφαλής του κόμματος, ο Δημήτρης Νατσιός.

«Από το νηπιαγωγείο βάζουν σεξουαλικές αγωγές. Πώς επιτρέπει η μάνα η λιονταρίνα, η Μπουμπουλίνα να αρπάζουν τα παιδιά της από την κούνια και να τα κάνουν γενιτσάρους;», δηλώνει, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Νατσιός.

Ο πρόεδρος του κόμματος το οποίο προς έκπληξη πολλών συγκέντρωσε το ποσοστό του 2,9%, δήλωσε σίγουρος στο Live News πως στις επερχόμενες εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στις 25 Ιουνίου, η ΝΙΚΗ θα μπει στη Βουλή.
Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει τις θέσεις του για τα εμβόλια: «Όλα τα παιδιά της Νίκης, όλα αυτά που γνωρίζω, δεν έχουν κάνει το μπόλι», την ομοφυλοφιλία: «Μπήκε η λεγόμενη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία μας, δεν μπήκε η σεξουαλική αγωγή, αλλά είναι η απροκάλυπτη προώθηση της ομοφυλοφιλίας», αλλά και για τις αμβλώσεις: «Το… δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ πιστεύουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο».

Το κόμμα ΝΙΚΗ διαφωνεί και με την απλοποίηση των διαδικασιών ενός συναινετικού διαζυγίου: «Το διαζύγιο η Νέα Δημοκρατία το κατάντησε με ένα κλικ να διαλύσεις την οικογένεια σου πλέον».

Εναντιώνονται στο ολοήμερο σχολείο, καθώς, όπως λένε, «απώτερος σκοπός είναι να μείνουν τα παιδιά μακριά από τις αξίες της οικογένειας»: «Σας μιλούν για ολοήμερο σχολείο, ξέρετε τι είναι αυτό; Να παίρνει τα παιδιά από την οικογένεια και να τα δηλητηριάζει με μαγαριστικές που δηλητηριάζουν όλη την κοινωνία».

Ως δάσκαλος και θεολόγος, ο Δημήτρης Νατσιός σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει ασκήσει έντονη κριτική στα βιβλία που διδάσκονται στα σχολεία: «Στην έκτη δημοτικού, που διδάσκω φέτος, έχει κείμενο για την οικογένεια και στο τέλος λέει ο μαθητής ”δεν ξέρω τι οικογένεια θα κάνω όταν μεγαλώσω”. Αφήνει κενό χωρίς να απαντά στο καίριο ερώτημα αν θα κάνει φυσιολογική οικογένεια».

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και το κοινωνικό φύλο δέχονται, επίσης, τα πυρά της ΝΙΚΗΣ: «Μπορεί κατά τη διαπαιδαγώγησή τους, να του πουν στα 3, 4, 5 ότι ”κοίταξε Γιωργάκη δεν είσαι αγόρι. Μπορεί να είσαι κορίτσι. Ψάξτο”».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper