Η ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη αποκαλύπτει στο Newspistol.gr : " Το τραγούδι για εμένα είναι κάτι ιδιαίτερο , τρόπος ζωής θα έλεγα " !

Η ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη αποκαλύπτει στο Newspistol.gr :  Το τραγούδι για εμένα είναι κάτι ιδιαίτερο , τρόπος ζωής θα έλεγα  !

Η Φαίη Θεοχάρη μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι , την απόφαση της να ασχοληθεί με αυτό αλλά και τα σχέδια της για το μέλλον. Άμεση , επικοινωνιακή και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη , έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να χτίζει αργά και σταθερά τον δικό της χαρακτήρα στον δύσκολο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. 
 
- Ένα αστέρι γεννιέται στην μουσική βιομηχανία; 
 
Είναι κάτι που μόνο ο κόσμος μπορεί να το κρίνει.
 
- Θέλω να μου πεις τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι .. 
 
Το τραγούδι για εμένα είναι κάτι ιδιαίτερο , τρόπος ζωής θα έλεγα . Μια καθημερινή ανάγκη για να εκφράζομαι. 
 
- Θέλω να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Ποια είναι η Φαίη, που μεγάλωσε, τις σπουδές έκανε και τι όνειρα έχει. 
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα , έχω σπουδάσει ναυτιλιακά με ειδίκευση στην διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Η αλήθεια είναι οτι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ονειρεύεται καθημερινά διότι πιστεύω οτι χωρίς όνειρα δεν μπορείς να κατακτήσεις και τους στόχους σου.
 
- Κυκλοφόρησε ένα single πρόσφατα από την Panik και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και το έχει αποδεχτεί ο κόσμος. Πως νιώθεις γι’αυτό;
 
Το Δεν Πας αλλού καθημερινά δείχνει  να πηγαίνει όλο και καλύτερα και ο κόσμος να το αγαπάει όλο και πιο πολύ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί απο την πρώτη στιγμή το κομμάτι αυτό το αγάπησα και το πίστεψα. Θεωρώ ότι αυτό το τραγούδι έχει να δώσει πολλά ακόμα. 
 
-  Γνωρίζω ότι μαζί με τους συνεργάτες σου και τον παραγωγό σου είσαι ήδη στο στούντιο και ετοιμάζεις το επόμενο κομμάτι. Ποιο είναι το πλάνο που έχετε θέσει; 
 
Δουλειά , δουλειά , δουλειά. Με την κυκλοφορία του Δεν Πας αλλού , ήμασταν ήδη στο στούντιο ηχογραφώντας το δεύτερο κομμάτι με τίτλο Για Σένα Ζω Ακόμα. Δουλεύουμε όλοι σκληρά για να βγάλουμε ενα δυνατό αποτέλεσμα που ευχόμαστε να αγαπηθεί απο τον  κόσμο.
 
- Υπάρχουν μουσικά ακούσματα και καλλιτέχνης που θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς;
 
Στον Ελληνικο καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν πάρα πολύ σοβαροί καλλιτέχνες που θαυμάζω και θα ήθελα να συνεργαστώ. Δεν ξεχωρίζω κάποιον συγκεκριμένα. Η χώρα μας έχει αναδείξει πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες. 
 
- Θα έμπαινες σε διαδικασία να λάβεις μέρος σε κάποιο μουσικό ταλέντ σόου ;
 
Υπήρξαν στιγμές στην ζώη μου που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία αλλά τελικά ποτέ δεν μου συνεβει  . Ίσως να το έκανα αλλά ίσως και όχι. Σίγουρα πάντως δεν μετανιώνω για κάτι γιατί τα πράγματα μου έχουν έρθει πολύ καλά μέχρι στιγμής.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper