Συνέντευξη της Ντέμης Σταματελιά στο Newspistol.gr : " Οι αθλήτριες είναι γυναίκες που πατούν γερά στη γη. Προγραμματισμένες. Ένας λόγος παραπάνω να φοβούνται " !

Συνέντευξη της Ντέμης Σταματελιά στο Newspistol.gr  :  Οι αθλήτριες είναι γυναίκες που πατούν γερά στη γη. Προγραμματισμένες. Ένας λόγος παραπάνω να φοβούνται  !

Η Ντέμη Σταματελιά στα 27 της χρόνια διαπρέπει στο χώρο της γυμναστικής και έχει κάνει και ένα δυνατό πέρασμα από την ομορφιά μέσα από διαγωνισμούς όπου και κατέκτησε τίτλους . Έχει συμμετοχές σε διαγωνισμούς ομορφιάς με διακρίσεις όπως αυτός της Miss young 2011 στα Πελοποννησιακά καλλιστεία & τον Miss environment Greece 2021 όπου και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Ινδία. Επίσης έχει στην συλλογή της και το βραβείο της Μiss Τουρισμός. Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται στα μελλοντικά σχέδιά της , την αγάπη που έχει στην γυμναστική και αν έχουν φόβο οι άντρες μαζί της. 
 
- Θέλω να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της γυμναστικής. 
 
 Αγαπώ τη γυμναστική είναι η δουλειά μου. Είναι όλη μου η ζωή έχουμε οικογενειακή επιχείρηση από το 2000 στην Καλαμάτα και μιας που έχω συνδυάσει. Δε θυμάμαι πότε αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί από παιδί αυτό ήθελα,έτσι μεγάλωσα ,αυτό έμαθα. Ήρθε πολύ φυσικά.

- Δεν έχεις κρύψει την αγάπη σου και στο κομμάτι της μόδας που έχεις κάνει επιλεκτικά πράγματα που έφεραν διακρίσεις όμως.. 
 
 Όσο για το χώρο της μόδας... ναι είναι κομμάτι της ζωής μου. Όχι όμως όλη μου η ζωή. Μου αρέσει η μόδα. Είναι τρόπος έκφρασης αλλά επιλεκτικά έχω κάνει κάποια πράγματα εκεί και θα ξανακάνω αν μου δοθει η ευκαιρία,πάλι επιλεκτικά. Αν μια ευκαιρία με εμπνεύσει δε θα την αφήσω να φύγει


- Θέλω να μου πεις ποια είναι τα σχέδιά σου μέσα στο καλοκαίρι. 
 
Tο καλοκαίρι θα ήθελα να γεμίσω λίγο μπαταρίες και να ξεκουραστώ. Θέλω να τελειώσω την εξειδίκευση μου Pilates και το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να ανοίξω και ένα στούντιο στην Αθήνα. Επόμενος στόχος είναι να διοργανώσω αγώνες fitness διότι το άθλημα αυτό ειναι πολύ παρεξηγημένο στην Ελλάδα και δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη διοργάνωση που να το αναδεικνύει. Ας πούμε ζηλεύω την διοργάνωση του Σβατζενέικερ Arnold classic Κάτι τέτοιο αντίστοιχο σκέφτομαι ώστε να γίνει θεσμός.  Γενικότερα μου αρέσει η επιχειρηματικότητα

- Σε φοβούνται οι άντρες;
 
 Οι άντρες γενικά σήμερα φοβούνται. Ειδικά μια δυναμική γυναίκα και οι γυναίκες σήμερα οι περισσότερες είναι δυναμικές,όχι όπως παλιά. Στο χώρο μου ακόμα περισσότερο. Οι αθλήτριες είναι γυναίκες που πατούν γερά στη γη. Προγραμματισμένες. Ένας λόγος παραπάνω να φοβούνται. Σήμερα στους άντρες αρέσουν τα εύκολα πράγματα. Δεν είναι διατεθειμένοι να κουραστούν για κάτι,να προσπαθήσουν

- Κάνεις το πρώτο βήμα εάν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον που σ’ αρέσει; 
 
Δεν κάνω το πρώτο βήμα, όχι. Ούτε προσπαθώ για κάτι. Αφήνω τα πράγματα να έρχονται από μόνα τους και δίνω χρόνο

- Έχουμε παρακολουθήσει μέσα από τα social media ότι σου αρέσει να αλλάζεις το στυλ σου. Πρέπει μία γυναίκα να ρισκάρει στην εικόνα της; 
 
Θεωρώ ότι μια γυναίκα που νιώθει καλά με τον εαυτό της μπορεί να υποστηρίξει αρκετά πράγματα. Επίσης μια γυναίκα που νιώθει καλά ξέρει τι της ταιριάζει και πάνω σε αυτά τα στάνταρ μπορεί να έρθει και ο πειραματισμος. Ωραίες είναι οι αλλαγές στο στιλ. Εξάλλου και εμείς καθημερινά αλλάζουμε και ωριμάζουμε,οπότε θεωρώ ότι είναι υγιείς αυτές οι δοκιμές.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper