Κατερίνα Ευγενικού - Συνέντευξη στο Newspistol.gr : " Στη χώρα μας η οποία έχει μια τάση να τείνει προς τα πίσω τελευταία,ναι δυστυχώς πιστεύω πως υπάρχει προκατάληψη " !

Κατερίνα Ευγενικού - Συνέντευξη στο Newspistol.gr :  Στη χώρα μας η οποία έχει μια τάση να τείνει προς τα πίσω τελευταία,ναι δυστυχώς πιστεύω πως υπάρχει προκατάληψη  !

Κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όταν  πήρε την απόφαση να ξεδιπλώσει το ταλέντο της μπροστά σε κοινό καταφέρνοντας να μαγέψει ακόμα και τον πιο δύσπιστο ακροατή. Ο λόγος για την  Κατερίνα Ευγενικού που χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από την πρώτη κιόλας στιγμή που τόλμησε να εκδηλώσει την αγάπη της για το τραγούδι δείχνοντας σεβασμό και πίστη σε αυτό που κάνει. Πέρασαν δέκα χρόνια από την μέρα που την μάθαμε μέσα απο ένα ταλεντ σόου. Στην συνέχεια ήρθαν αρκετε΄ς συνεργασίες , η δημιουργία οικογένειας και μια πορεία με σταθερά και αργά βήματα. Σήμερα μας μιλά αποκλειστικά και μοιράζεται μαζί μας δυσκολίες που έχει συναντήσει , το πόσο έχει δυσκολέψει την δουλειά της ο ερχομός του παιδιού της αλλά και για τις εμφανίσεις της στο Ελλάδος Εικόνες. 

 

Εξελίσσεται αυτή η μουσική διαδρομή έτσι όπως την περίμενες;

Εξελίσσεται πολύ καλύτερα απ’όσο περίμενα διότι για του λόγου το αληθές αυτή η δουλειά με έχει «κυνηγήσει» πολύ περισσότερο απ’ότι την έχω κυνηγήσει εγώ! Και νιώθω ευγνώμων.Αυτή τη στιγμή αυτό έχει αλλάξει φυσικά,ασχολούμαι και εγώ πολύ περισσότερο με την δουλειά μου,λατρεύω αυτό που κάνω!

- Αν σε ρωτούσα να μου πεις τι ήταν αυτό που απέκτησες ως προίκα από το μουσικό ταλέντ σόου  που σε μάθανε όλοι ,  τι θα μου έλεγες;

Το να μην πτοούμαι και να μην επαναπαύομαι.Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος όποτε έμαθα πως η εξέλιξη δεν πρέπει να σταματάει ποτέ!Τη στιγμή που θα πεις είμαι τέλειος,είμαι ο καλύτερος,έχεις χάσει και το παιχνίδι.Δεν είναι τυχαίο που συνήθως οι πιο ανασφαλείς και ταπεινοί καλλιτέχνες είναι και οι πιο σπουδαίοι!

No description available.


- Έχεις κάνει αρκετές συνεργασίες και νομίζω έχεις καταλάβει πολύ καλά πλέον πόσα πλεονεκτήματα δίνει σε ένα νέο καλλιτέχνη το να βρίσκεται σε ένα γνωστό νυχτερινό σχήμα. Συμφωνείς σ αυτό;

Συμφωνώ.Είναι κάτι που έζησα ξανά πολύ πρόσφατα όσο ήμουν στο σχήμα του Γ.Θεοφάνους!Πέρα από την εμπειρία και όλα αυτά που μπορείς να πάρεις δουλεύοντας με έναν γνωστό καλλιτέχνη,ξαφνικά η παρουσία σου δίπλα του αποκτά άλλη σημασία.Αμέσως ο κόσμος σε βλέπει με άλλη ματιά!Δεν θα ξεχάσω ποτέ,με τι θαυμασμό με παρακολουθούσε ο κόσμος κάθε φορά που βρισκόμουν σε μια παρέα και έλεγα ότι συνεργάζομαι με τον Γ.Θεοφάνους!Ένας νέος καλλιτέχνης πρέπει να έχει στο διάβα του τέτοιες συνεργασίες,γιατί η εμπειρία σε αυτή τη δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

- Το φετινό χειμώνα κάποιος μπορεί να σε ακούσει στο «Ελλάδος Εικόνες» . Μίλησε μου για αυτή τη συνεργασία που έχεις.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία!
Με το Ελλάδος Εικόνες συνεργάστηκα πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα,ήμουν στο καθιερωμένο σχήμα της Κυριακής,το οποίο πήγε ανέλπιστα καλά!
Στη συνέχεια μπήκα στο καλοκαιρινό σχήμα του γνωστού διημέρου Παρασκευής και Σαββάτου και τώρα θα συνεχίσουμε ξανά παρέα τον χειμώνα με πολύ δυνατό σχημα και πρόγραμμα..Είναι ίσως η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει μέχρι στιγμής και ευχαριστώ απεριόριστα τον μαέστρο μου Θανάση Θανάσουλα και τον εργοδότη μου Γρήγορη Κασάπογλου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.

No description available.

- Παράλληλα με το τραγούδι που αγαπάς τόσο πολύ, έχεις αποκτήσει την δική σου οικογένεια και θέλω να μοιραστείς μαζί μας το πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου.

Πάρα μα πάρα πολύ! Ευγνωμωνώ τον Θεό καθημερινά! Η ζωή μου,η καθημερινότητα μου,η συνήθειες μου,οι ανάγκες μου,δεν θυμίζουν σε τίποτα την παλιά μου ζωή..Ούτε καν εγώ δεν είμαι η ίδια!Και το απολαμβάνω αυτό γιατί προτιμώ πολύ περισσότερο την καινούργια Κατερίνα!Το πιο περίεργο ξέρεις όμως πιο είναι; Πως οι γυναίκες βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!Και αυτή τη στιγμή νιώθω πως είμαι στα καλύτερα μου και είναι κάτι το οποίο το ακούω πολύ συχνά όταν κατεβαίνω απ’την σκηνή και μου δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση φυσικά!


- Πιστεύεις ότι υπάρχει προκατάληψη σε μία τραγουδίστρια που θέλει να κάνει καριέρα όταν στα 29 της χρόνια όπως εσύ είναι παντρεμένη και έχει και ένα παιδί;

Στη χώρα μας η οποία έχει μια τάση να τείνει προς τα πίσω τελευταία,ναι δυστυχώς πιστεύω πως υπάρχει προκατάληψη.Στο εξωτερικό για παράδειγμα το σύστημα είναι πολύ διαφορετικό!Παρ’όλα αυτά όμως δεν πτοούμαι γιατί προτιμώ να νιώθω μια ολοκληρωμένη γυναίκα-τραγουδίστρια που πατάει στα πόδια της παρά ένα κοριτσάκι!Ξέρω καλύτερα από ποτέ τι θέλω,διεκδικώ αυτό που πιστεύω ότι αξίζω και λέω όχι σε ότι δεν μου κάνει!Επίσης μια γυναίκα η οποία κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί,μπορεί να καταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Στο υπογράφω!Τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ!!


- Θα έμπαινες στην διαδικασία να λάβεις μέρος και πάλι σε ένα μουσικό Talent Show ?

Όχι,διότι αρχικά είναι κάτι το οποίο έχω ζήσει στο παρελθόν και δεύτερον θεωρώ πως στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου δεν θα μου προσφέρει κάτι ουσιώδες.Ίσως λίγη παραπάνω δημοσιότητα η οποία όμως θα είναι εφήμερη.


- Ποια είναι τα δικά σου ακούσματα και οι καλλιτέχνες που θαυμάζεις;

Από πολύ μικρή είχα λατρεία στο καλό παλιό λαϊκό τραγούδι.Με θυμάμαι στο σπίτι,μυρωδιές,η μαμά να μαγειρεύει,να κάνει δουλειές και πάντα να παίζει δυνατά Νταλάρας,Νικολόπουλος,Γλυκερία,Βιτάλη,Αλεξίου και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες.Αυτά είναι τα ακούσματα μου,με αυτά μεγάλωσα! Από τους πιο νέους καλλιτέχνες θαυμάζω τη Νατάσα Θεοδωρίδου,Νίκο Βέρτη,Πέγκυ Ζήνα,Νίκο Οικονομόπουλο,Χάρη Βαρθακούρη και μια σπουδαία τραγουδίστρια που αγαπώ,Μαριάννα Παπαμακαρίου.


- Να περιμένουμε κάποιο νέο τραγούδι; Και ποια είναι τα σχέδιά σου στο άμεσο μέλλον.

Να περιμένετε πολλά από εμένα στο άμεσο μέλλον.Πιο συγκεκριμένα,σύντομα θα κυκλοφορήσει κάτι το οποίο όμως ακόμα δεν μπορώ να το μαρτυρήσω,θα είναι πολύ ενδιαφέρον όμως και πιστεύω θα αρέσει στο κοινό! Μελλοντικά θα ήθελα ξανά κάποια στιγμή να συνεργαστώ με έναν μεγάλο καλλιτέχνη.Πιστεύω θα έρθει και αυτή η στιγμή!Με λίγη παραπάνω επιμονή και αισιοδοξία όλα γίνονται!Γνήσια τοξοτίνα εδώ!

No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper