ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-6: Πάμε για ύπνο Κατερίνα, έσβησαν τα φώτα στην ...Βούρκος Αρίνα

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-6: Πάμε για ύπνο Κατερίνα, έσβησαν τα φώτα στην ...Βούρκος Αρίνα

Οι Κατερίνες έχουν την τιμητική τους σήμερα (25/11) και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια για τις εορτάζουσες είναι το "πάμε για ύπνο Κατερίνα".

Νωρίς για ύπνο έστειλε και το ντέρμπι (στα χαρτιά) κόντρα στην Προποντίδα ο Αμαρυνθιακός, που έκανε επίδειξη δύναμης στη Χαλκίδα, έστησε πάρτι κι έσβησε τα φώτα στην ...Βούρκος Αρίνα.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Βάθειας (στη μεγάλη κατηγορία) που δεν παίζεται, έτσι απλά, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με υποδειγματικό passing game σάρωσε με το επιβλητικό 6-0 την δεύτερη στη βαθμολογία Προποντίδα.

Πολύ νωρίς ο Αμαρυνθιακός προηγήθηκε 3-0 και είπε στο κοινό ...καλησπέρα και καλή βραδιά.

Με σουτ έξω από την περιοχή ο Ανδρέας Μήτρου έκανε το 0-1 (4') και ακολούθησε ένα δεύτερο γκολ (0-2) με πλασέ του Τόρα (στο 12') που ...διακοσαρίζει στην Α' ΕΠΣΕ και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην κατηγορία.

Ο Αντώνης Κοτρογιάννης (στο 35') με σόλο περίτεχνη ενέργεια από αριστερά έγραψε το 0-3 και ο Αμαρυνθιακός εκτός από σκορ πρόσφερε και θέαμα.

Στο β' ημίχρονο από εκπληκτική κούρσα του Κολιόπουλου που τις έχει για ψωμοτύρι και ασίστ, ο Σεϊνταράς (53') με πλασέ στην καρδιά της άμυνας νίκησε για το 0-4 τον γκολκίπερ Παπακωνσταντίνου που αντικατάστησε τον Κουσκούτη στην ανάπαυλα.

Αλλαγή μπήκε και ο Μώρος για λογαριασμό του Αμαρυνθιακού και με πλασέ (65') έγραψε το 0-5 (από κάθετη ...πάρε βάλε του Τόρα).

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Σεϊνταράς με πλασέ στο 85' και έκανε δυο τα προσωπικά του γκολ.

Ο Αμαρυνθιακός έχασε άλλες 2-3 κλασικές φάσεις για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Η Προποντίδα απείλησε δυο φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ο Φαλαγγίτης κατέβασε τα ρολά. Ειδικότερα στην ευκαιρία Νο2 έκανε μια τριπλή εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι που είναι από τη φύση τους επιθετική ομάδα προσπάθησαν να παίξουν στα ...ίσια και όχι κλεφτοπόλεμο, αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του Τοκπασίση, αλλά ο Αμαρυνθιακός του Βαλκάνου μοιάζει με Ντριμ-τιμ, είναι αχτύπητος, βρήκε χώρους κι έκανε το 10Χ10 σε μια τρελή κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Διαιτησία: ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Β., ΠΡΙΟΝΑΣ Δ., ΡΟΥΣΣΗΣ Γ.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Πάνος Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Γ. Μακρής, Ευαγγ. Ντεγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου, Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος, Ζαχαριάδης, Π. Ζουρμπουλής, Θέμης Τσιαμπαλής, Λέο Γκιόσι, Λάμπρος Τσιαμπαλής.

Αναπληρωματικοί: Μωραϊτης, Μυτάκης, Αθανασίου, Σταμ. Παπακωνσταντίνου, Θοδ. Ντεγιάννης, Αναστ. Συνοδάκης, Πάλλης, Βελούσης, Σπύρου.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Ζουλιώτης, Ι. Τσολάκος, Χαλιώτης, Σεϊνταράς, Σιαράπης, Τόρα, Αντώνης Κοτρογιάννης, Ανδρέας Μήτρου.

Αναπληρωματικοί: Τσούμαρης, Τάκο, Παν. Σκριβάνος, Πάττας, Κριτσιώτης, Βεσέλι, Παν. Τσούτσης, Ι. Μώρος, Παν. Ρούσσος.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper