ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

11.00   OPEN  «ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1962.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ανδρέας Λαμπρινός.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Σταύρος Παράβας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το καρπουζάκι είναι μια όμορφη κοπέλα που την πολιορκούν διάφοροι άντρες. Ο Χαρίλαος είναι παντρεμένος με την Ματίνα. Ο Θωμάς, ένας μπερμπάντης φίλος του Χαρίλαου, του προτείνει να πάνε στην πλαζ της Βουλιαγμένης με δυο ωραία κορίτσια την Πόπη και τη φιλενάδα της, τη Μαίρη. Ο Χαρίλαος έχει δεύτερες σκέψεις, αλλά αφού και η Ματίνα πάει για μπάνιο, τελικά ενδίδει και ξεκινούν με το αυτοκίνητο του...

 

12.00   STAR «ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1964.                                  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.              

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκη Λινάρδου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Βογιατζής, Σούλη Σαμπάχ, Γιώργος Μούτσιος, Ματίνα Καρρά, Μίτση Κωνσταντάρα, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Τζιφός.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αντώνης είναι ένας απερίγραπτα τσιγκούνης εργολάβος οικοδομών.  Προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, από όποια ευκαιρία του δίνεται.  Έτσι, παρόλο που είναι αρκετά ευκατάστατος, προτιμά να ζουν με τη σύζυγό του, Ελένη, σε ένα παλιό και ετοιμόρροπο σπίτι, παρά να μετακομίσουν σε μία σύγχρονη κατοικία, που  κατασκευάζει. Εξάλλου, πληρώνει τους εργάτες του πάντα μετά από εξαντλητικά παζάρια και δεν διστάζει να πουλήσει ακόμα και το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Η Ελένη έχει αγανακτήσει από τη συμπεριφορά του και από το γεγονός πως την έχει αναγκάσει να γράψει ψέματα στον θείο της στην Αμερική πως είναι χήρα για να της στέλνει λεφτά. Αψηφώντας τα παράπονα της γυναίκας του, ο Αντώνης συνεχίζει την οικονομική αφαίμαξη, μέχρι τη στιγμή που ο θείος Πιτ από την Αμερική, αποφασίζει να τους επισκεφθεί.  Τότε, ο Αντώνης υποχρεώνεται να μεταμφιεστεί και να υποδυθεί τον ενοικιαστή στο σπίτι της Ελένης. Ο θείος,  βλέποντας πως ζει η όμορφη ανιψιά του, αποφασίζει να την αποκαταστήσει και τη συστήνει στον φίλο του Μπιλ, που ενδιαφέρεται. Τελικά, ο Αντώνης δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει την αλήθεια στον θείο και να δεσμευτεί πως θα αλλάξει χαρακτήρα και προτεραιότητες…

 

13.00  ΕΡΤ-1 «ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ»  

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1969.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ερρίκος Θαλασσινός.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκος Σταυρίδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Ρίζος, Άννα Ματζουράνη, Γιώργος Κάππης, Σωτήρης Τζεβελέκος, Νικήτας Πλατής.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα καλοσυνάτο γεροντοπαλίκαρο, ο Χαράλαμπος, αγαπά την όμορφη υπηρέτριά του Μελπομένη, αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί. Η Μελπομένη είναι, επίσης, ερωτευμένη μαζί του, αλλά κι αυτή φοβάται να το ομολογήσει. Όμως κι ο χασάπης της γειτονιάς, ο Θόδωρος, είναι σφοδρά ερωτευμένος με τη Μελπομένη και μια μέρα καταφτάνει στον Χαράλαμπο, ζητώντας το χέρι της. Ο Χαράλαμπος αρνείται φυσικά κι έτσι ο Θόδωρος αποφασίζει να την απαγάγει. Η άλλη, όμως, υπηρέτρια του Χαράλαμπου, η Τούλα, που είναι τσιμπημένη με τον Θόδωρο, αποφασίζει να τους κάνει να παραδεχτούν την αλήθεια. Τέλος, παίρνει η ίδια τον Θόδωρο, ο Χαράλαμπος παίρνει τη Μελπομένη, και ο ανιψιός Τώνης, ο οποίος κόπτεται για τα προτερήματα των πολυκατοικιών, βρίσκει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μιας θεατρίνας

 

14.30  ΕΡΤ-2 «Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ»
ΕΙΔΟΣ:  Κωμωδία-1964.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙA: Ορέστης Λάσκος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Θανάσης Μυλωνάς, Μιράντα Μυράτ, Άννα Μαντζουράνη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Γαβριηλίδης, Ζωή Φυτούση, Κώστας Πίτσιος, Κώστας Μεντής.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Γιάγκος Αγγελής (Λάμπρος Κωνσταντάρας) είναι διευθυντής ενός εργοστασίου και τα έχει όλα στη ζωή του: υγεία, χρήματα, φίλους. Είναι αρραβωνιασμένος πέντε χρόνια με την Ελένη (Μπεάτα Ασημακοπούλου) και δεν λέει να την παντρευτεί, ενώ διατηρεί παράλληλα σχέση και με τη γραμματέα του Λιλή (Άννα Μαντζουράνη) που θέλει να την παντρέψει μ’ έναν άβουλο υπάλληλό του, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της για να την έχει του χεριού του.

Όταν η χήρα του ιδιοκτήτη του εργοστασίου, Αλεξάνδρα Παπαγιώργου (Μιράντα Μυράτ), του λέει πως θέλει να ξαναπαντρευτεί, εκείνος τη φλερτάρει αδιαφορώντας για την αρραβωνιαστικιά του. Μην μπορώντας ν’ αντέξουν οι γύρω του τον υπέρμετρο εγωισμό του και την ανεύθυνη συμπεριφορά του, τον εγκαταλείπουν όλοι και μένει μόνος του με τον εαυτό του.

 

16.30  STAR «Ο ΣΤΡΙΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1967.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Θανάσης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Παύλος Λιάρος, Μίτση Κωνσταντάρα, Βαγγέλη Ιωαννίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας πλοίαρχος, διοικητής σχολής ναυτικών δοκίμων, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος με τρεις ζωηρούς γιους, τον Κίμωνα, τον Αντρέα και τον Μπάμπη, έμεινε χήρος, γι’αυτό προσλαμβάνει την κυρία Μαίρη, ως οικονόμο για να μπει μια τάξη στο χάος, που επικρατεί στο σπίτι του. Η κυρία Μαίρη,  εκτός από την τάξη στο σπίτι, βάζει τάξη και στην οικογένεια και γίνεται αμέσως απαραίτητη και αγαπητή σε όλους.  Όταν όμως  αποκαλύπτεται η απάτη, που έπαιξε η Μαίρη στον Λεωνίδα με τη βοήθεια του φίλου του Ξενοφώντα  προκειμένου να πλησιάσει και να πείσει τον διοικητή  να μην αποβάλει τον αδερφό της από τη σχολή,  ο αυστηρός διοικητής αναγκάζεται να τη διώξει αλλά ο έρωτας πάντα κερδίζει…

 

17.50  ΣΚΑΪ «Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1971.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ρίκα Διαλυνά, Γιώργος Μοσχίδης, Μήτση Κωνσταντάρα.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Δημοσθένης Λαμπρούκος είναι ένας δικηγόρος από αριστοκρατική οικογένεια και θεωρεί υποτιμητικό να αναλαμβάνει υποθέσεις, που δεν έχουν σχέση με την υψηλή κοινωνία. Όταν ένα καλοκαίρι αποφασίζει να κάνει διακοπές στην Ύδρα, ερωτεύεται την κόρη ενός παλιού κόμη, της οποίας τα κληρονομικά είχε αρνηθεί να αναλάβει, επειδή δεν γνώριζε τον τίτλο της. Ο Δημοσθένης τη θεωρεί μικροαστή, αλλά εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της. Μια μέρα φθάνει στην Ύδρα ο κόντε Ρόζας, ο πατέρας της, για να την παντρέψει με έναν άλλο δικηγόρο. Ο γάμος τους θα είναι λευκός, για να εκπληρωθεί ο όρος μιας διαθήκης, με την οποία εκείνη καθίσταται μοναδική κληρονόμος. Αυτό, βέβαια, δεν το γνωρίζει ο Λαμπρούκος και γίνεται θηρίο...

 

19.00  ΕΡΤ-2 «NEW YORK, NEW YORK»

ΕΙΔΟΣ: Δραματικό μιούζικαλ-1977.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρτιν Σκορτσέζε.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λάιζα Μινέλι, Λάιονελ Στάντερ, Μπάρι Πρίμους, Μέρι Κέι Πλέις, Νταϊάν Άμποτ, Ντικ Μίλερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο πόλεμος τελείωσε και ο κόσμος ερωτεύεται ξανά.

Ημέρα λήξης του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, 1945. Η Νέα Υόρκη βρίσκεται στο πόδι πανηγυρίζοντας και γιορτάζοντας στα κλαμπ. Ανάμεσα στον κόσμο και ο Τζίμι Ντόιλ, ένας εγωιστής σαξοφωνίστας, που θα γνωρίσει τη Φρανσίν Έβανς, μια τραγουδίστρια χαμηλού βεληνεκούς. Παρά τις αμφιβολίες της Φρανσίν, οι δυο τους θα βρεθούν παρέα το πρωί και θα ξεκινήσει η μακρόβια σχέση τους. Μια σχέση βασισμένη στην αγάπη, αλλά και στη μουσική.

 

20.00   OPEN «ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝΕ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1960.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόβηρος Μανθούλης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ορέστη Μακρή, Κάκια Αναλύτη, Ντίνο Ηλιόπουλο.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αλέξης εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε μια αθηναϊκή επιχείρηση. Ζει με τον θείο και με τη θεία του. Ερωτεύεται μια κοπέλα, την Βαρβάρα αλλά οι αντιδράσεις των οικογενειών τους είναι έντονες και μπαίνουν εμπόδιο στον έρωτα τους.

 

20.15 ΕΡΤ-1 «Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρένα Βλαχοπούλου, Σταύρος Ξενίδης, Νίκος Ρίζος, Αλέκος Τζανετάκος, Νίτσα Μαρούδα, Νίκος Φέρμας, Σταύρος Παράβας, Δημήτρης Νικολαΐδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Μάκης Δεμίρης, Κώστας Καφάσης, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ειρήνη Κουμαριανού, Σάκης Τσολακάκης, Ρένα Πασχαλίδου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ρένα Βαρλάμου, γυναίκα τετραπέρατη και καπάτσα, αναλαμβάνει την προεκλογική εκστρατεία του αρραβωνιαστικού της Περικλή Αράπη, ενός ταβερνιάρη που έχει ιδρύσει κόμμα και θέλει σώνει και καλά να γίνει βουλευτής. Προσπαθεί να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα, αλλά δεν τα καταφέρνει και, όταν ο Περικλής δεν εκλέγεται, απογειώνεται η ίδια. Αιτία είναι ο ξαφνικός θάνατος του θείου της Ιάκωβου Μενεξέ, πολιτικού καριέρας, ο οποίος είχε επανεκλεγεί βουλευτής στο νησί τους. Ο Μενεξές την είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του-ως επιλαχούσα- και η Ρένα παίρνει τη θέση του, γίνεται η πρώτη γυναίκα βουλευτής και αγωνίζεται ώστε να γίνουν κάποια σημαντικά έργα στον τόπο της.

 

21.00 ΑΝΤ-1  «Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κομεντί-1969.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντίνος Δημόπουλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Γιάννης Αργύρης, Νίκος Τσούκας, Αλέκος Τζανετάκος, Νίτσα Μαρούδα, Τζόλυ Γαρμπή, Νότης Περγιάλης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μεγάλο μίσος χωρίζει τις δυο οικογένειες των Βροντάκηδων και των Φουρτουνάκηδων στην Κρήτη. Όπως λένε τα μέλη της οικογένειας, οι προπάπποι των προπάππων τους είχαν αλληλοσκοτωθεί, αλλά δεν γνωρίζουν ποιος άρχισε πρώτος. Το Κατερινιώ, κόρη του καπετάν Φουρτουνάκη, αρραβωνιάζεται, χωρίς να το θέλει, τον καπετάν Σκανδαλάκη. Την ώρα που το ζευγάρι χορεύει, καταφθάνει ο γιος του καπετάν Βροντάκη, ο Μανούσος, από την Αθήνα και μην ξέροντας ποια είναι η μνηστή του Σκανδαλάκη, αρχίζει να την φλερτάρει. Εκείνη, που αγνοεί επίσης το όνομά του, ανταποκρίνεται στις γλυκές ματιές του…

 

21.00  ΣΚΑΪ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέας Ντούζος, Χλόη Λιάσκου, Ελένη Προκοπίου, Γιάννης Βογιατζής, Άγγελος Μαυρόπουλος, Νίκος Παπαναστασίου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την Μις Ευρώπη και η Μαίρη, η οποία λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Δημήτρη, ο οποίος όμως αναχωρεί ξαφνικά για την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης, που υπηρετεί στην αεροπορία, μαζί με δύο φίλους του σμηνίτες, θα συναντήσει τη Μαίρη μαζί με δύο φίλες της και έτσι θα δημιουργηθούν τρία ζευγάρια ερωτευμένων. Οι σμηνίτες για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα με τις κοπέλες τους πείθουν τον διοικητή τους να διοργανώσουν μια παράσταση για την αεροπορία, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου. Έτσι πείθουν την Τζένη, την αδελφή της Μαίρης, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τη γνωστή ηθοποιό, να υποδυθεί την Βλαχοπούλου και έτσι αναπτύσσεται ένα ακόμα ειδύλλιο.

 

22.00   ALPHA «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπραντ Μπερντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πώλα Πάττον, Λέα Σεϊντού.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών «Mission Impossible», ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο, για να βρουν έναν εξτρεμιστή με πυρηνικά όπλα γνωστό με την κωδική ονομασία «Cobalt». Ο επικίνδυνος τρομοκράτης αποκτά πρόσβαση στους ρωσικούς κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων, όταν μια αποστολή της ομάδας του Χαντ πάει στραβά, με αποτέλεσμα τον βομβαρδισμό του Κρεμλίνου. Η ΔΕΑ εμπλέκεται στον βομβαρδισμό, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να θεσπίσει το «Πρωτόκολλο Φάντασμα», αποκηρύσσοντας την οργάνωση, αφήνοντας τον Χαντ και την ομάδα του χωρίς υποστήριξη.

 

22.00   OPEN «Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΚΙΝΓΚΣ»

ΕΙΔΟΣ: Ιστορική ταινία δράσης-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κλόντιο Φεχ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Χόπερ, Ράιαν Κουάντεν, Κεν Ντάκεν, Τσάρλι Μέρφι, Εντ Σκράιν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν κάποιο ριψοκίνδυνοι επιδρομείς Βίκινγκς έρχονται αντιμέτωποι με μια σφοδρή καταιγίδα, το πλοίο τους θα καταστραφεί ολοσχερώς στην ακτή της Άλμπα. Παγιδευμένοι σε μια χώρα άγνωστη, έχουν ως μοναδική ελπίδα για να σωθούν το οχυρό Ντανελάφ. Σύντομα όμως η απόφαση αυτή θα μετατραπεί σε αγώνα επιβίωσης, καθώς ο βασιλιάς της Άλμπα στέλνει μισθοφόρους για να τους κυνηγήσουν. Οι ρόλοι θα αντιστραφούν, όταν οι άνθρωποι του Βορρά αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους...

 

22.30  ΕΡΤ-2 «4 ΜΑΥΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ»

ΕΙΔΟΣ:  Κωμωδία-ταινία δρόμου-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρένος Χαραλαμπίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Σπυριδάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τιτίκα Σαριγκούλη, Δημήτρης Βερύκιος, Νίκος Κατής, Αναστάσιος Βασιλείου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Τέσσερις χρεοκοπημένοι νεκροθάφτες οργανώνουν την «αρπαχτή» που θα τους δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους, εγκαταλείποντας το επάγγελμα – που αρχικά ξεκίνησαν σαν προσωρινή λύση, αλλά έμειναν σ’ αυτό μία ζωή.

Πραγματοποιούν, με την υπόσχεση μεγάλης αμοιβής, την τελευταία επιθυμία αποθανόντα Έλληνα της αλλοδαπής, που είναι να τον πάνε για ταφή από την Αθήνα σε κάποιο χωριό της Βοιωτίας με τα πόδια.

Πραγματοποιώντας αυτήν την παράξενη τελευταία επιθυμία, θα εμπλακούν σε μια οδύσσεια, που θα μετατραπεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας για τους τέσσερις συμμετέχοντες.

 

23.00 ΣΚΑΪ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2015.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζεν Σόσκα και Σίλβια Σόσκα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντιν Κέιν, Πολ Γουάιτ, Μάικλ Έκλουντ, Άντριαν Χολμς, Κίρα Ζαγκόρσκι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μέισον είναι ένας σκληροτράχηλος αστυνομικός που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα όταν αποφασίσει πως πρέπει να κάνει το σωστό. Όταν ένας εγκληματίας που έστειλε στη φυλακή σκοτώνει τη γυναίκα του Μέισον, εκείνος καταστρώνει ένα σχέδιο εκδίκησης. Συλλαμβάνεται επίτηδες, για να μπει στη φυλακή και να τιμωρήσει με τον δικό του τρόπο τον δολοφόνο της γυναίκας του.

 

23.00  STAR «ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ»  (LONDON HAS FALLEN)

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2016.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπάμπακ Νατζάφι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέραρντ Μπάτλερ, Ααρον Έκχαρτ, Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στη Γη, μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν…

 

 

00.00   OPEN «TA ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματική, δραματική-2017.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Μακ Γκίγκαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Γουόλτερς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στα τέλη της δεκαετίας του ‘’70 ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός Πίτερ Τέρνερ γνωρίζει στο Λίβερπουλ μια μεγαλύτερή του γυναίκα, την οποία ερωτεύεται. Πρόκειται για τη βραβευμένη με Όσκαρ Γκλόρια Γκράχαμ, με την οποία θα ζήσει μια παθιασμένη μα απρόσμενα σύντομη σχέση.

 

01.00 ΣΚΑΪ «THE WAY BACK»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια, Δράσης-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Γουίαρ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Εντ Χάρις, Κόλιν Φάρελ, Τζιμ Στέρτζες, Σίρσα Ρόναν.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Το 1939 τρεις γενναίοι άνδρες κατορθώνουν κάτι που θεωρούνταν σχεδόν αδύνατον: να αποδράσουν από ένα στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας στη Σιβηρία. Στην πορεία τους προς την ελευθερία θα αντιμετωπίσουν φοβερές κακουχίες όπως το κρύο, την πείνα, τα κουνούπια, μια ατέλειωτη πορεία μέσα από τα Ιμαλάια, αλλά και πολλά ηθικά διλήμματα.

 

01.15  STAR «Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ» (PATRIOTS DAY)

ΕΙΔΟΣ: Δραματική -2016.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Μπεργκ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέβιν Μπέικον, Τζον Γκούντμαν, Τζ. Κ. Σίμονς, Μισέλ Μόναχαν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο απόηχος της τρομοκρατικής επίθεσης στον  Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και ο αγώνας με αντίπαλο τον χρόνο, ώστε να εντοπιστούν οι αδίστακτοι βομβιστές, πριν προλάβουν να επιτεθούν ξανά…

 

02.30 MEGA  «ΧΑΠΙΑ, ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ 2.000.000 ΛΙΡΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Τρόμου-2005.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάθιου Βον.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Κρεγκ, Κολμ Μίνι, Κένεθ Κράνχαμ, Τζορτζ Χάρις, Σιένα Μίλερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο κύριος Χ, επιτυχημένος έμπορος ναρκωτικών, σκοπεύει να αποσυρθεί και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αλλά το αφεντικό του ζητά μια τελευταία χάρη: να διαπραγματευθεί την πώληση ενός φορτίου 1.000.000 χαπιών “έκσταση”. Δυστυχώς για τον κύριο Χ, τα ναρκωτικά είναι κλεμμένα και ανήκουν σε ένα Σέρβο βαρόνο των ναρκωτικών που ορκίζεται να του κόψει το κεφάλι αν τολμήσει να τα πουλήσει. Από την άλλη όμως, ο βίαιος Λονδρέζος “Τσάρος” της μαφίας τον πιέζει να πουλήσει το εμπόρευμα. Με τις δυο πλευρές να τον κυνηγάνε, ο κύριος Χ φαίνεται ότι βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα…
Μετά την παραγωγή δυο σούπερ επιτυχιών (“Η αρπαχτή” και “Δυο καπνισμένες κάνες”), ο Μάθιου Βον υπογράφει μια πρωτότυπη, απολαυστική και βίαιη γκανγκστερική ταινία, με την αφρόκρεμα του βρετανικού κινηματογράφου και δράση σε μεγάλες… δόσεις! Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο νέος Τζέιμς Μποντ Ντάνιελ Κρεγκ.

 

03.30   ΟPEN «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Γουέτζ.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Μαρίνα Καλογήρου, Πέτρος Σπυρόπουλος, Χρήστος Θάνος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Γιάννης Στεφόπουλος, Σταύρος Σιούλης, Βασίλης Μήλιος, Ηλίας Ζερβός, Μάρα Βλαχάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Άγγελος Λιάγκος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα έφηβο κορίτσι μεταφέρεται με τρόπο μαγικό σε ένα παράλληλο μυστικό σύμπαν. Εκεί θα συναντήσει μέσα στο δάσος μια ομάδα από παράξενους όσο και αστείους χαρακτήρες - λουλουδάνθωπους και μικροσκοπικούς στρατιώτες-  που θα κερδίσουν τη συμπάθειά της. Όταν καταλάβει όμως ότι κινδυνεύουν με αφανισμό, σύντομα θα πρέπει να βρει τρόπο να τους βοηθήσει πριν να είναι πολύ αργά…


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper