ΙΣΤΙΑΙΑ-ΜΑΡΜΑΡΙ 1-1: Νοέμβρης χωρίς νίκη για τους βόρειους - Χτίζουν αήττητο σερί οι νότιοι

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΜΑΡΜΑΡΙ 1-1: Νοέμβρης χωρίς νίκη για τους βόρειους - Χτίζουν αήττητο σερί οι νότιοι

Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε από τη βόρεια Εύβοια το Μαρμάρι και διατήρησε το αήττητο σερί του που κρατάει όλο τον Νοέμβριο, με νίκες επί της Μακρυκάπας και της Καρύστου, λευκή ισοπαλία στην Ερέτρια και το σημερινό "Χ" στο Αρτεμίσιο με την Ιστιαία.

Στον αντίποδα, η ομάδα της βόρειας Εύβοιας, μολονότι έχει ανέβει αγωνιστικά και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο δεν έχει καταγράψει νίκη μέσα στον Νοέμβριο. Με τον Ηρακλή Ψαχνών πήρε το τρίποντο στα χαρτιά, ηττήθηκε δύσκολα (...αλλά ηττήθηκε) από Προποντίδα και Αμαρυνθιακό και την τελευταία Κυριακή του μήνα η μπίλια κάθισε στο "Χ" με τον ΑΟΜ της νότιας Εύβοιας.

Τελευταίο τρίποντο της ομάδας του κόουτς της Ιστιαίας Στάθη Κατσικογιάννη καταγράφηκε στις 22 Οκτωβρίου στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Ερέτριας, ενώ ακολούθησε η ήττα με 3-1 μέσα στην Κάρυστο.  

Ο προπονητής της ΑΕ Ιστιαίας (φωτό) είχε αγωνιστεί βασικός στο πρώτο ματς Μαρμάρι-Ιστιαία (4-1) τον Οκτώβρη του 1999 (στο γήπεδο Μαρμαρίου) σε ηλικία 16 ετών και είχε ριχτεί στη μάχη από τον πάγκο.

Τον Φλεβάρη του 2000 ο ΑΟΜ είχε περάσει νικηφόρα (0-1) από τον βορρά με γκολ του Γ. Μπόκαρη, ενώ στο επόμενο πρωτάθλημα, μερικούς μήνες αργότερα (Οκτώβριος του 2000), το Μαρμάρι έφυγε αλώβητο από την Ιστιαία (0-0), με τον Κατσικογιάννη να αγωνίζεται ως βασικός για λογαριασμό της ομάδας της βόρειας Εύβοιας.

Την ίδια περίοδο (2000-2001), το Μαρμάρι κέρδισε με 4-1 την Ιστιαία στο γήπεδό του και έφτιαξε μια παράδοση χωρίς ήττα από τους βορειοευβοιώτες που τη συνέχισε στον αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο Αρτεμισίου.

Στο ματς αυτό ο νεαρός Μαρνέζος έβαλε την Ιστιαία πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, μόλις στο 2' και έκανε το 1-0.

Το Μαρμάρι αντέδρασε σχεδόν γρήγορα, καθώς στο 21' ο Σκούρτας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Βελέντζα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μαντζιώκας του ΑΟ Μαρμαρίου.

Διαιτησία: Βελέντζας, Ρούσσης-Παλούμπης.

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Στάθης Κατσικογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Ανδρέου, Σιάνος, Τοουρφέ, Πετής (80′ Φλέβας), Τζαφεράι, Μάλλιαρης, Δήμου, Μαρνέζος, Καλιβάτσι (46′ Σταθαράς).

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ (Ηλίας Οικονομίδης): Βασιλάκης, Λαζάρου, Ρίζος, Καλογερίδης (67′ Κάρρας), Μαντζιώκας, Δ. Ποδαράς, Σκούρτας (88′ Κέκης), Νομικός, Τσιλίκης, Σούλας, Τούρλας (46′ Σταθακόπουλος).


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper